1, 2, 3 SHOCK!

1,2,3 shock

Zo dat was even schrikken hè ! Maar je zit nog steeds goed hoor 😉 Alleen is het nu precies zoals ik het al die tijd al wilde ! Nee, ik ben niet in eens gothic geworden hoor, haha. Er zit een reden achter deze vormgeving en die ga ik je hier, nu, even uitleggen!

Allereerst de reden van deze verandering, ik was niet zo blij met de vormgeving. Ik ben geen type dat helemaal wild is van roze/rood. Ik wil al vanaf het begin de kleuren zwart, wit en een soort rood. En eindelijk heb ik daar de perfecte lay-out voor gevonden. Dus turnde ik in een paar uurtjes tijd om tot dit..

Lay-out:
Ik heb gekozen voor deze vorm, omdat het mij doet denken aan de keuken die ik later wil hebben. Zwart, wit geblokt en coca-cola rode details. En dat is wat het nu is. Zwart, wit met rode details. De blokjes vormen de tegels en ik heet je gewoon welkom in mijn keuken. De plek waar iedereen verhalen met elkaar deelt en ik de mijne met jullie !

Sidebars:
Zoals je ziet heb ik mijn welkomswoord nu alleen nog op de voorpagina staan, en mijn social media icons nog steeds rechts en op elke pagina. Een welkomswoord lees je vaak maar een keer, maar de linkjes naar social media vind ik wel belangrijk om op iedere pagina terug te laten komen. Dus zodoende.

Menu:
Ook het menu heb ik aangepast, de categorieën knop is weg, maar daarvoor is 365 days of Kelly terug gekomen. Mijn dagboek als het ware op een rijtje.

Tijden logjes online
Ook de tijden dat de logjes online komen heb ik veranderd. Doordat er laat op de avond nog een logje verschijnt over mijn dag, komt het normale logje rond 07.30 online. Dan zit er iets meer ruimte tussen de logjes, dat is denk ik wel zo prettig.

En dat is eigenlijk ook vrijwel het enige dat veranderd is. Maar omdat de lay-out behoorlijk veranderd is vond ik het wel een logje waard. Daarbij ben ik zelf ook heel blij met het resultaat. En nu ben ik heel nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden ! Let me know in de comments, dat zou ik heel leuk vinden.

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “1, 2, 3 SHOCK!

 1. Sas
  oktober 4, 2015 at 7:58 pm

  Leuk! Heel erg veel blog plezier..

  • Kelly
   oktober 4, 2015 at 8:18 pm

   Dankje! Dat lukt tot nu toe heel goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge