20 questions about your life tag

20 questions tag
Hoi iedereen, vanmorgen kwam ik een leuke tag tegen op Lifesplash.nl en aangezien er nog niks gepland stond voor vandaag leek het me leuk om hem in te vullen. Zo kom je weer wat meer over mij te weten 🙂 !

Favoriete kleur?
Ik heb niet Ă©Ă©n favoriete kleur. Ik vind licht blauw/turquoise heel mooi, maar ook lila, zwart, grijs en roze/rood.

Favoriet getal?
Mijn favoriete getal is 57, ik weet niet hoe het komt, maar dat is het getal dat vaker in me op komt. Maar als ik tussen de 1 en de 10 moet kiezen, dan 4.

Droombaan?
Mijn droombaan is directrice van een eigen familie transportbedrijf te worden ! En ik ben heel hard aan de weg aan het timmeren om zover te komen. Binnenkort zal ik trouwens wat meer vertellen over mijn opleiding.

Waar zie jij jezelf wonen ?
In een mooi huis, met een groot trein eraan vast waar het transportbedrijf dan staat. En dan het liefst ergens in Brabant. Ik vind de mensen in Brabant heel fijn om mee om te gaan.

 photo 2015-08-20_1440105254_zps2r3gp7g3.jpg

Favoriete manier om te reizen?
Het liefst met de auto, ik vind de snelweg met leuke muziek erg leuk, haha! Maar ook de trein vind ik af en toe heel fijn, zeker naar een grote stad. En de vrachtwagen natuurlijk, maar dat gebeurt niet gauw.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd blog ik natuurlijk heel graag, maar tv kijken, bakken, winkelen en lezen ook. Maar als ik doordeweeks vrij heb ga ik het allerliefste mee op de vrachtwagen ! Heerlijk, om allemaal bedrijven te leren kennen en van hoger af uitzicht te hebben op de weg.

 photo DSCN0323_zpswngvrqia.pngFavoriete kledingwinkel?
Mijn favoriete kledingwinkel is denk ik toch wel de Primark, leuke spullen, helemaal niet duur en ik kan me er uren vermaken. Maar als ik wat betere kwaliteit wil hebben ga ik het liefst naar de New Yorker of de C&A.

Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
Van Kensington, geweldige muziek !

Favoriete thee?
Ik vind heel veel soorten thee lekker. Maar Earl grey met een scheutje melk en een schepje suiker is echt heel lekker. En als ik iets wil zonder suiker kies ik voor Rooibos honing.

largeBron
Verzamel je iets?

Ja, ik heb een hele verzameling Coca-Cola spullen. Van glazen tot Amerikaanse platen, van trommels tot vrachtwagens. Ik spaar het allemaal.

Ik kan niet slapen zonder…
Een kussen. Ik kan bijna overal wel slapen, maar iets waar ik mijn hoofd op kan leggen is toch wel prettiger.

Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Studie mee betalen, vrachtwagenrijbewijs halen, autootje kopen, huis kopen en als ik nog wat over had nog een vrachtwagen toe. En voor de rest fijn op de bank zetten.

Favoriete make-up merk?
Essence! Zonder twijfel, fijne kwaliteit en helemaal niet duur. En echt veel van de duurdere merken heb ik ook niet, iets als budgetteren zullen we maar zeggen ;).

 photo 2015-08-07_1438984906_zpsyfwdlyck.jpg
Favoriete lekkernij?
Ijs ! En Kinder Bueno ! Love them.. Ik ben gek op zoet, en een echt chocolade monster.

Favoriete seizoen?
De herfst en de winter, aangezien ik dan het minste last heb van de hooikoorts. Maar de lente en de zomer vind ik ook heerlijk, die zon op je gezicht, met een vestje i.p.v. een jas. Ik kan niet kiezen!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik heb altijd al websites gehad, maar nooit maakte ik er echt wat van. Ik wilde een plek waar ik alles kon delen wat ik leuk vind. En zo ontstond uiteindelijk Kelly’s Blog, waar ik met veel liefde en passie aan werk.

Slaap je met je deur open of dicht?
Met de deur open, er zit namelijk geen deur op mijn slaapkamer, haha!

Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
Nee, nog niet. Maar ik ben wel van plan binnenkort een abonnement te nemen op de Glamour. Maar eerst de kosten van school e.d. eruit hebben!

Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Ik was onderweg naar bed in ieder geval. Ik denk dat ik de laatste dingetjes van de vakantie op aan het ruimen was zodat ik mijn bed in kon stappen.

Favoriete parfum
Ik vind Heat van Beyoncé heel erg lekker ruiken. Maar momenteel draag ik Forbidden Rose van Avril Lavigne, ook een favoriet!

Zo dat was de tag alweer ! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden om te lezen! Als jullie hem zelf over willen nemen, mag dat natuurlijk. En ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar wat nou jouw favoriete lekkernij is? Ik ben benieuwd, reageren mag in de comments!

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge