365 days| #1 2 jaar samen

365 daysGoedenavond! Ik zie je denken 365 days ? 365 days wat ? Het antwoord is 365 foto’s ! Ik heb besloten om de challenge aan te gaan en voor de 2e keer de 365 days challenge op instagram te gaan doen. Dat heb ik vorig jaar gedaan en dat wil ik dit jaar dus weer doen. Alleen dan een klein beetje anders en dit keer met 366 foto’s.

365 days:
Ik ga het namelijk ook delen hier! Alleen dan met een klein verhaaltje over die dag. Maar niet meer zo uitgebreid als 365 days of Kelly, en ook niet de 365 dagen ploggen zoals ik had gezegd. De reden is dat het me net wat teveel tijd opslokt. Ik heb namelijk ook nog een lief vriendje en familie die ik tijd en aandacht wil geven, dat mislukte wel eens als ik weer een 365 days “moest” maken. Wel leek het me leuk om jullie een kijkje te geven in mijn dagelijks leven, dus word het een foto iedere dag met een beetje over wat ik die dag heb gedaan! Hopelijk vinden jullie dat net zo leuk!

#1: 2 jaar samen:

#day1 2 years together with my love! #366days #2years #together #love #boyfriend

Een foto die is geplaatst door Kelly (@kellyke1994) op


Jaja! Het is alweer 2 jaar geleden dat Kenneth na oudejaarsavond bij onze vrienden Linda en Dennis vroeg of ik zijn vriendinnetje wilde zijn. En ik weet nog dat ik zei, je hebt teveel gezopen, je bent het morgen toch weer vergeten en pas toen hij zijn Facebook status veranderde (hoe slecht eigenlijk haha!) geloofde ik hem pas. Een mooie, leuke, maar ook hele grappige herinnering ! I love you beertje, voor altijd <3 !

Voor de rest hebben we de eigenlijk alleen oma en opa een bezoekje gebracht, gezellig mee gegeten bij mij thuis en daarna zijn we bij mijn zusje en schoonbroer gaan gamen. Gezellie!

Wat vinden jullie van dit nieuwe idee ? En hoe was jullie nieuwjaarsdag ?

Liefs,
Kelly

p.s. als je meer wilt zien van mijn dagelijks leven, je kunt mij volgen via instagram!

Comments

comments

2 comments for “365 days| #1 2 jaar samen

  1. Kim
    januari 2, 2016 at 12:07 pm

    Haha! Gelukkig vroeg hij dat niet door teveel alcohol en bestaat er iets als een Facebook relatiestatus 🙂 Nog gefeliciteerd met het twee jaar samenzijn!
    Kim onlangs geplaatst…Wat wil ik in 2016 bereiken?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge