365 days| #14 rust

365 daysHey! Tijd voor weer een nieuwe update over vandaag. Vanmorgen was ik nog compleet onder de stress met alles er op en er aan. En ik sluit de dag met rust. Ik heb eindelijk kunnen doen wat ik wilde doen en kunnen zeggen wat ik wilde zeggen.

#day14 this doggy has a new owner !hope it helps her when she needs it! #366days #stuffed #dog #cute #gift

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Ik had vanochtend in plaats van kaneel, honing in mijn yoghurt, dat was ook erg geslaagd! School was niet heel bijzonder, we begonnen aan de casus voor transport. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het echt leuk vind om te doen. Ik heb me de planning op de nek gehaald, maar ik geniet ervan. Top dus. Om half 3 nam ik de bus naar een van mijn beste vriendinnen. Even een knuffel brengen en gezellig kletsen. Ik gaf haar ook een brief mee voor haar moeder, waar ik dinsdag iets over schreef. Ik heb nu haar geschreven wat ik haar anders had willen zeggen en dat geeft wel rust. Daarna haalde ik met papa friet, en ’s avonds kroop ik nog even naast Kenneth om tv te kijken. En nu zit ik gezellig te kletsen op een groepsapp voor bloggers, erg gezellig!

En eerlijk gezegd heb ik ook niet meer te melden dan dat. Ik ga zometeen mijn bedje weer eens in, ben behoorlijk gaar! Bijna weekend! Hoe was jullie donderdag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

1 comment for “365 days| #14 rust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge