365 days| #15 en #16 voetbalwedstrijd en de gele m

365 daysHey! Daar ben ik weer met 2 dagen van de 365 dagen challenge. Ik had gisteren namelijk mijn handen zo bevroren van het bij de voetbalwedstrijd zitten dat ik niet eens kon appen. Maar na een nachtje en ochtendje lekker warm in bed is het goed gekomen hoor. En nu vind je hier dus 2 dagen!

#15:

#day15 had a nice evening with my dad at a footballmatch ! #366days #football #fortunasittard #greattime

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Griekse yoghurt met honing en druifjes is lekker! Net zo lekker als het kaasbroodje van de Lidl in de pauze. De lessen waren niet bepaald nuttig te noemen. Alhoewel ik bij een les wel mooi de kans kreeg om te bloggen, dus dat heb ik natuurlijk ook gedaan! Ik had wat later als gewend de bus naar huis, dus ik was pas om half 5 thuis. En om half 7 zat ik onverwacht in de auto naar de voetbalwedstrijd FC Den Bosch – Fortuna Sittard. Aangezien opa er in het voormalige Sittardia keeper was, en ik daar natuurlijk trots op ben, ben ik ook een Fortuna fan. Normaal ga ik niet mee, maar mijn zusje was ziek, dus zat ik gezellig langs papa te supporten. 1-1 werd de stand tegen Den Bosch. En natuurlijk bevroren we helemaal, aangezien ik stoer zei dat we geen dekentje nodig hadden. Note to myself, DEKENTJE! Oh en natuurlijk is voetbalvoer, of te wel, broodje frikadel het helemaal 🙂 En eigenlijk beschrijft dat mijn vrijdag wel. Lekker gezellig, alleen ijskoud!

#16:

#day16 sometimes you just have to enjoy some good fastfood 😄 #366days #imlovinit #mcdonalds #nevernoteating

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


We liggen heerlijk in bed tot 1 uur, daarna een warme douche en toen op naar mijn zusje en schoonbroer! Waren we gezellig zitten te gamen, tekenen, bloggen en samen Mc Donalds eten. Omdat het kan! En ik ben met een super leuk projectje gestart, waar ik hopelijk woensdag meer over kan vertellen, maar anders zien jullie het vanzelf wel 🙂

En dat waren eigenlijk de highlights van vrijdag en zaterdag ! Niet zo heel spannend, maar wel heel gezellig, en koud! Hoe was jullie zaterdag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge