365 days| #18 rommelig

365 daysHi! Rommelig is het woord waarmee ik vandaag kan beschrijven! En koud haha, heel koud, -5,5 om precies te zijn. Het is was een dag gevuld met sneeuw, ijs, ijs krabben, rijden, klappers, schrijven, controleren en chillen. Maar omdat dat niet bepaald helemaal een beeld schept van vandaag, zal ik het allemaal even toelichten, want dat doe ik nou eenmaal graag haha. Dus hoe was 18 januari?


Nou mijn ontbijtje was weer Griekse yoghurt met havermout, banaan en honing. Tot nu toe bevalt het me heel goed, na een week kan ik wel zeggen dat het toch meer mijn ding is dan boterhammen. Dit hapt wat makkelijker weg, alleen de honger is er als ik niks te doen heb gewoon om half 10. Ik werd op pad gestuurd met de bedrijfswagen, maar die moest dus wel eerst gestart worden en ijsvrij worden gemaakt. En dat was een pijnlijke ervaring zonder handschoenen. Maar het is gelukt, met een beetje hulp kregen we de auto gestart, dat lukte me niet. Maar krabben was geen enkel probleem. Voor de rest hield ik me bijna de hele dag bezig met orders controleren en af en toe een pakketje inboeken. Om 4 uur belde ik papa om mij te komen halen, die luxe had ik ook vandaag, ik werd gebracht en gehaald ! Thanks papa! Dus ik was lekker vroeg klaar, kon mijn schoonpap nog even helpen met foto’s van opa’s en oma’s. En na het eten schreef ik de Tasty Wednesday af van deze week en ging ik naar Kenneth tv kijken, knuffelen, samen slapen en nog even kletsen hoe onze dag was. Nu ga ik nog even foto’s toevoegen aan het artikeltje voor woensdag en dan ga ik lekker naar bed. Oh mijn zusje kwam er trouwens achter dat ik de 5.675.435.000 persoon op aarde ben! Cool!

Ik had dus geen last van een blue monday, maar die is ook pas volgende week! De radiostations zaten er een weekje naast, oeps! Hoe was jullie zogenaamde blue monday?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “365 days| #18 rommelig

 1. januari 19, 2016 at 4:45 pm

  Haha is dat echt zo van blue monday? Dat is wel stom haha 🙂 Ik ontbijt ook altijd met griekse yoghurt, alleen dan met banaan en walnoot 🙂

  • januari 19, 2016 at 11:54 pm

   Ja, tenminste als ik mijn vader moet geloven. Kan best zijn dat hij me voor de gek houdt. Ook lekker 🙂

 2. januari 19, 2016 at 7:54 pm

  Ik was ook even benieuwd, ik ben de 5,898,246,421ste persoon op aarde!
  Jolet onlangs geplaatst…Telefoonhoesje van CaseappMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge