365 days| #19 Examens!

365 daysHey! Eindelijk kreeg ik vandaag mijn zin, waar ik nu al 2 weken roep dat ik ze zou hebben de dag erna is het mij vandaag toch eindelijk gelukt! Examens! Eigenlijk stond mijn dag alleen maar in het teken van dat. En wat inboeken en notities schrijven.

#day19 yes! Finally finished all my exams for my practical. All of them with an eight ! #366days #practical #exams

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op

Het duurde weliswaar 2 weken voordat ik mijn zin had en we alle examens afwerkte. Maar het is gelukt! Vandaag zette ik definitief een punt achter de stage opdrachten, en werden ze allemaal beoordeeld met een 8! Ik was zo blij en opgelucht. Het mooiste vond ik nog dat ze me graag een baan hadden aangeboden als ze een vacature hadden gehad. Dat is toch wel gaaf, alleen had ik toch geen ja gezegd, ik moet nog naar school voor 2 jaar. En daarbij mijn passie ligt toch echt meer bij de vrachtwagens, dus dan is die plek niet helemaal geschikt. Maar goed eigenlijk was het dat ook wel voor vandaag. Want buiten dat ik wat spulletjes heb ingeboekt, voor mezelf wat notities heb geschreven over mijn nieuwe projectje heb ik eigenlijk niks gedaan. Daarnet ben ik nog even bij Kenneth geweest, en dat was het ook. Ik ga zometeen mijn bedje maar weer eens opzoeken. Ik ben moe!

Dus ik maak nog even een to do lijstje voor morgenochtend. Morgen gaat mijn wekker weliswaar op tijd, maar ik hoef pas om 5 voor 12 weg. Lekker! Maken jullie wel eens to do lijstjes en houden jullie je er aan?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge