365 days| #2 bloggen

365 daysGoedenavond mensjes! Nummer 2 heb ik vandaag  op het menu staan. 2 januari stond vooral in het teken van lui zijn tot in de middag, een zoektocht naar een led strip en bloggen ’s middags en ’s avonds. Zo kun je nu eindelijk via de categorieën alle artikelen terug lezen! Nu nog de mobiele website in orde maken, want daar klopt iets niet mee. 


Deze foto maakte ik zojuist, omdat ik eindelijk weer eens uitgebreid in bed hang en lig te bloggen. Het is namelijk lang geleden dat vriendjelief thuis achter de playstation ging zitten en ik het hele bed voor mij alleen heb en uitgestald met mijn notitieboekjes e.d. Ik vind dat wel gezellig eens in de zoveel tijd 🙂

Hoe was jullie zaterdag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “365 days| #2 bloggen

 1. januari 2, 2016 at 10:30 pm

  Ik ben jaloers op jou zaterdag! Pffff hele dag bij alle familie langs geweest voor nieuwjaar te wensen en even gezelligheid te brengen. Dus blij dat ik eindelijk weer op de bank zit hihi. Nu vriendjelief lekker playstation spelen en ik lekker haken! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Winactie | reminder winactie Kiko nagellakMy Profile

  • januari 2, 2016 at 11:19 pm

   Haha! Dat hebben wij gesplitst over 2 dagen, maar het scheelt dat we alleen bij mijn opa en oma langs gaan en de oma van Kenneth. Oh dat lijkt mij fijn, een hobby die niks met de computer te maken heeft. Haken lukt mij nog steeds niet haha. Liefs

 2. januari 2, 2016 at 11:17 pm

  Ik heb vandaag ook voornamelijk geblogd en nog even rondgesnuffeld bij de Kruidvat! 🙂
  Mylou onlangs geplaatst…Best gelezen blogposts – december 2015My Profile

  • januari 2, 2016 at 11:26 pm

   Leuk! Daar wil ik ook binnenkort weer even langs. Ik hoorde van mijn zusje dat er weer 1+1 acties waren bij de make-up 🙂

 3. Tante Chris
  januari 3, 2016 at 9:28 am

  Leuk om je blogs weer te lezen geniet nog even van het weekend want het is morgen weer voorbij
  Dikke kus en knuf van mij Tante Chris

  • januari 3, 2016 at 1:22 pm

   Ahh lief! Ja tijd vliegt! Dikke kus en knuf terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge