365 days| #20 gezellig

365 daysZo een beetje later dan gepland, maar toch nog even een berichtje over mijn dag. Vandaag kan ik omschrijven als gezellig, het was een drukke dag, maar ik heb toch wat dingetjes bereikt en daarom vind ik het toch wel nodig om dit berichtje vandaag nog te delen!

#day20 sweety pie ❤ Happy that i saw him today #366days #sweety #love #myboy

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Vanmorgen was fijn opstarten! Uitslapen tot half 7, bloggen, boodschappen doen, zusje weggebracht en om iets voor 12 richting bus. Het gesprek wat ging over de presentatie van afgelopen week is goed gedaan. Ik heb een 6,5 gehaald, met het cijfer van de opdracht daarvoor wil het zeggen dat ik Management deze periode met een 7 heb afgerond. Tijd voor een feestje! Ook bracht mijn lieve studiebegeleider mij naar huis, ze moest namelijk zelf ook mijn richting uit dus dat ze dat aanbood was heel lief. We kregen te horen dat we gaan verhuizen naar een andere locatie, wat wil zeggen dat ik toch wel een stukje langer mag gaan rijzen na de carnavalsvakantie. Dat vind ik minder. Verder heb ik vandaag weer een leuke vraag gekregen om samen te werken en heb ik mij aangemeld bij Zanox. Een bedrijf dat adverteerders regeld, ik ben benieuwd wat dat met zich mee gaat brengen. Ik kijk er in ieder geval naar uit. En ook Kenneth heb ik nog even gezellig gezien. Blij mee!

Zo en nu met dit mega korte logje ga ik razend snel naar bed. Om 6 uur gaat de wekker. Maar mensen het is bijna weekend! Hebben jullie de woensdag overleefd?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge