365 days| #21 wat een dag

365 daysHi! Tja voor vandaag geldt toch echt wel de uitspraak “wat een dag”. Goede dingen, leuke items geshopt, maar ook rot nieuws gehoord en niet lekker. Nee vandaag was niet mijn dag, en dat is niet erg, maar goed, laten we maar gewoon naar vandaag gaan.


Nou ik werd gewoon weer moe wakker, branderig gevoel in mijn ogen en in mijn neus, oorpijn, eigenlijk gewoon haast een klassiek griepje, alleen voel ik me niet echt ziek. Ik kwam mijn schoonpap tegen toen ik naar mijn bus liep, even zwaaien en daarna een appje met weltrusten, want hij komt van zijn nachtrit af en ik ga naar school. Dat zijn momenten waarmee ik mijn dag altijd met een lach begin. Mijn schoonpap is behoorlijk belangrijk voor me! Het voelt gewoon als mijn eigen papa.  We zijn bijna klaar met het project dat morgen ingeleverd moet worden, top! En ik mocht een uur eerder weg, dus daar was niks over te klagen. Een beschuitje met pindakaas en hagelslag is een prima 4 uurtje! Na het eten kreeg ik een heftig berichtje van en van mijn beste vriendinnen waar ik vorige week over heb verteld. Haar moeder heeft momenteel zoveel pijn dat ze het niet meer aan kan. Tja, en wat moet je dan, je kan wel huilen, maar je weet dat buiten dat het heel pittig nieuws is, zij het momenteel het moeilijkst hebben. Dus daar zit je dan met je gevoel, met je gedachtes, je zorgen en geen idee wat je op dit moment kan betekenen. Laat ik maar beginnen met een luisterend oor, misschien heeft ze daar nu wel het meeste aan. Verder ben ik vandaag nog even naar de Action geweest, eindelijk heb ik een computermuis ! En nog wat verzorgingsproducten. Kenneth heb ik vandaag ook niet meer gezien, hij moet morgen kwart voor 4 op, dus dat ging niet.

Zo het was me het dagje wel, zometeen naar bed en morgen weer vroeg op weg naar school! Hoe was jullie donderdag? Kijken jullie ook al zo uit naar het weekend?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days| #21 wat een dag

  1. oma
    januari 22, 2016 at 5:26 pm

    Ja Kelly, een dagje van “van alles en nog wat”. Sterkte, ook voor je vriendin! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge