365 days| #6 huiswerk en knuffelen

365 daysGoedenavond! Ready for todays newsflash?! Nou was vandaag niet mega bijzonder, maar al met al was het wel een leuke dag ! Zo lachte ik me weer wat af met mijn klas, keek ik mijn all-time favourite dansfilm en ging ik onverwachts toch nog even naar mijn vriendje. 


Als je pas om 1 uur op school hoeft te zijn is alles al beter ! En nou kan ik je een heel lang verhaal gaan vertellen. Maar eigenlijk hebben we met de klas amper wat serieus gedaan, het was gewoon meer lachen, gieren en brullen. Ik was op tijd voor mijn bus naar huis, dus dat is ook een mooie meevaller. En frietjes als avondeten doen het altijd goed bij mij, haha! Daarna leek het erop dat ik niet meer naar Kenneth zou gaan, want hij voelde zich behoorlijk beroerd. En nadat ik huiswerk had gemaakt, en me rustig had gesetteld voor Step Up kreeg ik een appje dat hij me zo erg miste en of ik nog een uurtje naar hem toe wilde komen. En dat maakte me stiekem heel blij, want ik was er heel chagrijnig om dat er geen tijd was om even te knuffelen. Daarna heb ik nog Step Up afgekeken en een klein stukje van 2 gezien, maar dat ga ik  niet afkijken. Want ik heb ze namelijk alle 4 op dvd. Ja ik was vroeger een heel groot dansliefhebber, en stiekem heb ik dat nog steeds in me zitten.. Wie weet is dat nog schrijfvoer voor later 😉

En eigenlijk was dit het enige interessante van vandaag.. Houden jullie van dansfilms?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “365 days| #6 huiswerk en knuffelen

 1. januari 7, 2016 at 2:07 pm

  Awh, toch nog even kunnen knuffelen! Ik ben ook zo met de boyfriend, haha. Lief! Ben benieuwd naar je dansverleden 🙂

  • januari 7, 2016 at 2:10 pm

   Ja? Haha dan ben ik gelukkig niet zo erg!

 2. januari 7, 2016 at 7:41 pm

  Wat fijn dat je toch nog even kon knuffelen! En wat lief dat ie je appt dattie je zo mist. Wat een schatje! Ik hou dus echt niet van dansfilms. Ik ben zelf ook erg a-ritmisch. Heb liever goeie thriller of actie. Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Review | essence extra longlasting eyeliner penMy Profile

  • januari 7, 2016 at 10:30 pm

   Jaa, het is me er eentje hihi. Dat kan natuurlijk ook haha, die zijn ook leuk :), gelukkig maar dat ze verschillende films hebben he! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge