365 days| #7 bijna weekend!

365 daysHooi! Het is alweer donderdagavond, we hebben alweer bijna weekend! Hoppatee, en daar heb ik zin in, eindelijk weer lekker uitslapen. Iets waar ik behoorlijk aan toe ben. Vandaag was een redelijk saai schooldagje, maar bij een challenge horen ook saaie dagen denk ik zo..

#day7 cheers to almost weekend ! #366days #almostweekend #earlierpicture #cheerswithhotchocolate

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Tja de hoogtepunten van vandaag.. School was niet zo spannend, we speelde Kahoot bij Duits, dat was dan wel leuk ik eindigde beide keren in de top 3. Ik maakte een planning voor de komende weken wat betreft bloggen, nu nog de uitvoering ! Kenneth was nog even bij mij en ik nog even bij hem, dat is altijd weer fijn. En ik keek nog stukken van Honey en Honey 2. Ik merk steeds meer dat muziek en dansen toch nog een dingetje is wat bij mij hoort. Iets waarvan ik dacht dat dat toch wel verdwenen was. Humor!

Zo en na deze filosofie, en deze hele korte en nuttige tekst is het toch maar bedtijd ! Hebben jullie al zin in het weekend?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days| #7 bijna weekend!

  1. januari 8, 2016 at 1:33 am

    Heel veel zin in t weekend zelfs šŸ™‚
    Karlien onlangs geplaatst…Tijdschrift: Viva mamaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge