365 days| #8 pannenkoek

365 daysGoodevening! Ik waan me even in het Engels aangezien ik net een zoektocht heb gehad naar een normaal geprijsde vakantie locatie voor in de zomer. Maar guess what? Die zijn er niet ! Maar buiten dat en een meningsverschil met de bewaker van de fietsenstalling, was de pannekoek, de sprintsessie en nu gewoon lekker voor de buis hangen wel leuk!

#day8 that moment you’re boyfriend brings you a pancake, cause you like it a lot #366days #sweet #pancakes #nevernoteating

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Tja vandaag.. Nouja school was eigenlijk niet zo spannend. We mochten eerder weg dat was wel een plus, maar ik zou mijn bus gemist hebben dus ik deed rustig aan. Bleek dat ding te laat te zijn, dus toen ik bijna bij de stoplichten was richting halte kwam hij aanrijden. Je raad het al ik trok maar even een sprintje, vloog door rood en meneer de chauffeur maakte de deur voor mij open. Thuis sprong ik op de fiets om samen met mijn zusje even de stad onveilig te maken, daar kregen we een meningsverschilletje met meneer de ambtenaar. Ik hou de kerk in het midden en het doet er verder ook eigenlijk niet toe wat er was, maar feit is wel dat ik een klacht heb ingediend. Met de beste man viel namelijk nog niet eens normaal te communiceren. Gisteren had ik mega veel zin in pannenkoek, Kenneth zou vandaag pannenkoek krijgen, en  rond een uur of 9 had hij een pannenkoek met stroop en suiker in de aanbieding. En dan verbreek ik spontaan al mijn voornemens, because you don’t say no to pancakes! Nu ben ik dus redelijk druk van de suiker en lichtelijk gefrustreerd omdat ik heel graag naar Engeland wil, maar het is zo duur! Oké een vliegreis is duurder, maar ze weten ook wat ze moeten vragen. Dus ja, nu heb ik alles wel weer geschreven wat er spannend was. We hebben eindelijk weekend!

En hiermee ga ik je ook een heel fijn weekend wensen, alhoewel je me morgen gewoon weer hier terug ziet ! Morgen hebben we een thuisdagje vermoed ik en zondag gaan we met mijn jongste zusje naar Tessenderloo. Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge