365 days| day 22, 23, 24 gezellig weekend

365 daysZo daar ben ik weer! Terug op de aardbodem, de tijd ontbrak er een beetje aan om voor jullie een diary te schrijven. Het was een druk en gezellig weekend. Ik wilde graag wat meer aandacht aan Kenneth besteden en aangezien de verjaardag van mijn schoonpap en opa werd gevierd was dat ook wel een reden om even van de internetbodem te verdwijnen. Oh en warning, deze diary zit vol selfie’s haha!

#21:

#day22 smile because it’s weekend! #366days #weekend #smile

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Vrijdag, ik baalde als een stekker met een dag tot kwart over 4 voor de boeg. Maar uiteindelijk viel het allemaal reuze mee! Om 12 uur had ik de bus naar huis, waarna ik om 1 uur door mijn schoonmam werd opgemerkt aan de andere kant van de straat. Dus ik reed met haar mee naar huis! Hoe makkelijk wil je het hebben haha. Verder leverde we ons project voor transport in. Ik waste eindelijk mijn oogschaduw kwasten, iets wat ik echt vaker moet doen. En voor de rest deed ik aan doelloos internetten, omdat inspiratie voor het artikelen schrijven er niet was. En soms moet dat gewoon kunnen 😉

#22:

#day23 todays look! Pre-birthdayparty of my father in law 🍰🎉 #366days #birthdayparty #makeuplook #fatherinlaw

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


De hele ochtend waren we verschrikkelijk lui, precies wat ik had gepland voor het weekend. Vandaag deed ik eens extra mijn best op mijn make-up look, en dat ging me best goed af vond ik zelf haha. In ieder geval trots genoeg voor een selfie. ’s Middags gingen we even boodschapjes doen en daarna kwam het eerste gedeelte van het bezoek voor mijn schoonpap. Gezellig de familie uit Brabant op bezoek, heerlijk! ’s Avonds blogde ik gewoon op de bank bij het bezoek terwijl Kenneth en mijn jongste zusje gezellig aan hun modelbouwprojectjes aan het werk waren.

#23:

#day24 this weekend was lazy but i liked it #366days #meandmylove #lazy #lovehim

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Tja vandaag was ik ook de hele ochtend lui, ik was er gewoon aan toe om een hele ochtend lekker lui te blijven liggen. We haalden mijn schoonbroer en zusje ’s middags op en vervolgens gingen we door naar Opa en Oma. Opa is vandaag 77 jaar geworden! Proficiat Opa !! Dus dat was een middagje voorzien van oma’s homemade kwarktaart en lekkers. ’s Avonds vierden we de verjaardag van schoonpaps nog een keer alleen dan met de andere kant van de familie. Ook heel gezellig ! Daarna blogde ik nog even, keken Kenneth en ik nog even tv, en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. En dit was eigenlijk mijn weekend !

Zo jullie zijn weer lekker bijgepraat ! Morgen natuurlijk weer gewoon een diary van de dag zelf! Hoe was jullie weekend?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge