365 days of Kelly #1

#1
Hi ! Het is weer tijd om iets nieuws aan jullie voor te stellen ! Een dagelijkse rubriek: “365 days of Kelly”. De bedoeling is om iedere dag minimaal 5 dingen te delen met jullie, die ik heb meegemaakt die dag, belangrijke mijlpalen van vandaag en ga zo maar door ! Heel persoonlijk dus. Maar dat is net die extra personal touch die ik wil geven aan Kelly’s Blog. Voor mij word het een challenge, maar ik ga ervoor ! 

Het idee is overigens ontstaan doordat mijn moeder mij vertelde dat er iets dagelijks onbrak hier, iets persoonlijks, wat dagelijks terug komt. Toen ik depressief was moest ik ook de 3 mooie dingen van de dag opschrijven, zodat ik weer positieve dingen ging zien. Nou wil ik niet op die basis gaan schrijven, maar meer als een mini dagboek iedere dag, gewoon als extra op wat er hier verder verschijnt.

Dus dat ga ik vanaf vandaag doen !

 • Allereerst een mooie mijlpaal: Kenneth en ik zijn vandaag 1 jaar en 9 maanden samen, woehoe! En afgelopen maand waren we al 3 jaar bijna iedere dag samen!
 • Vanmorgen stond ik op met het gevoel, “Yes, morgen is het alweer vrijdag”, vrolijk liep ik naar beneden richting keuken, er stond alleen een plank in de weg.. Dus mijn kleine teen ging met best wel een klap tegen de rand aan. Met als gevolg héél veel pijn, maar de bus wilde ik ’s ochtends wel halen. Dus ik ging strompelend in mijn Nikes op pad, vraag niet hoe maar ik heb het gehaald ! Een top prestatie al zeg ik het zelf en met een knipoog natuurlijk.
 • In de bus naar school scheen het zonnetje heel mooi, en het mooiste is dan als ik de A73 zie met alle vrachtwagens en dan de gloed van de zon er overheen, i love it!
 • Terug thuis na 2 lessen en 3,5 uur er tussendoor heb ik een hele mooie, alle kleuren van de regenboog, dikke, kleine teen. Gelukkig heb ik nog 3 weken voor dat we vakantie krijgen, dus hopelijk is het dan alweer voor een groot deel genezen.
 • Frietjes als avondeten is natuurlijk altijd top 🙂 Zeker als je de gekke gewoonte om altijd een frikadel te pakken loslaat en een kipcorn neemt! Ik heb zitten smullen !
 • En als toetje lekker rond snuffelen bij de Action, jammer genoeg hadden ze nu niet zo heel veel. Ik kocht alleen een tasje om je spulletjes in op te bergen voor in je tas en een cadeautje voor Kenneth
 • Om de dag fijn af te sluiten kroop ik nog voor een uurtje tegen Kenneth aan, om nu dit af te schrijven en dan zelf lekker te gaan slapen!

Ik vond het eigenlijk erg leuk om dit zo op te schrijven over de dag heen! Dan zijn alle mindere puntjes van de dag eigenlijk amper nog zichtbaar. Normaal zullen deze logjes korter zijn, alleen is dat bij een introductie behoorlijk lastig.

Anyhow, ik schrijf natuurlijk gewoon voor mezelf en wat ik fijn vind om te schrijven. Maar ik vind het ook best belangrijk dat het leuk is om te lezen ! Natuurlijk zal het in de loop van de tijd zijn echte vorm krijgen, dit is het begin van iets nieuws. En dan vraag ik me af, wat vinden jullie ervan? Daar ben ik erg nieuwsgierig naar! Reageren mag hieronder in de comments.

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “365 days of Kelly #1

 1. Dorothé
  oktober 1, 2015 at 10:41 pm

  Dapoer Kelly en heel leuk.
  n personal Touch xxx

  • Kelly
   oktober 2, 2015 at 7:33 am

   Dankjewel xxx

 2. oma
  oktober 2, 2015 at 8:39 am

  was leuk om te lezen, Kelly. Wel een hele opgave!

 3. Tante Chris
  oktober 2, 2015 at 9:31 am

  Je hebt weer veel gedaan gisteren alleen jammer van je teentje je was zeker nog niet goed wakker.
  Kusje er op ook wens ik jullie nog vele jaren samen nu jullie al 1 jaar en 9 maanden bij elkaar zijn .Geniet van het leven geniet ook van een fijn weekend.
  Dikke kus en knuf voor jullie beiden gr aan iedereen

  • Kelly
   oktober 2, 2015 at 11:01 am

   Ik denk het ook niet, haha! Dankjewel, dat doe ik zeker! Jij ook een fijn weekend, dikke kus en knuf terug. Groetjes terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge