365 days of Kelly #17

#17
Hi! Wat gaan dagen toch snel om, zeker in het weekend valt het me op. Zaterdag gaat als een speer aan je voorbij. Maar het geeft niet, nog een weekje en dan hebben we hier eindelijk vakantie. Halleluja, ik hoor gewoon een koorzang in mijn oor. Maar goed, hier is nummer 17 van de 365 days challenge!

 • Ik werd pas wakker om half 9, heerlijk! Dat had ik even nodig.
 • We ontbeten met harde broodjes van de bakker, lekker!
 • Daarna bleven we liggen tot half 1.
 • Ik wilde eigenlijk naar de stad, maar dat liep scheef, dan maar morgen!
 • We haalden sprinkhanen, gingen langs de Itek en leverde spulletjes af.
 • Vervolgens gingen we naar mijn zusje en schoonbroer voor een gezellig avondje hangen, spelletjes spelen, dat soort dingen.
 • M’n zusje en ik haalden McDonalds, dat was lang geleden! Het kassameisje was op zijn zachts gezegt not pleased met onze order. Wij als 2 meisjes bestelden namelijk 4 menu’s en nog een aantal extra’s. Tja, mannen kunnen nou eenmaal wat meer op, haha.
 • Daarna reden we nog een keer terug voor een McFlurry, ik nam bewust dit keer de McDrive en raad eens waar zij net stond. Juist! De McDrive, alleen niet aan het raam. Dus hopen dat ze ons niet heeft gezien, awkward!
 • Ik ontdekte het spelletje Minion Paradise, super leuk! Een beetje als HayDay alleen dan met Minions en een eiland. Love it! Je helpt Gary de andere minions nog een fijne vakantie te bezorgen, na een titanic afloop van hun cruise vakantie.
 • Ik kroop weer lekker achter de laptop om logjes te typen! Me like!
 • En mijn zusje en ik keken de film Save Haven. Hele mooie film, ook al vind ik hem op sommige momenten doodeng.
 • En ik denk dat het wel bij bloggen, spelletjes spelen en tv kijken blijft tot ergens in de nacht en dan is het bedtijd!

Dus ik sluit het alvast af, omdat we toch nog wel even hetzelfde blijven doen, haha! Ik wens jullie nog een fijne avond en slaap lekker! En voor morgen een fijne dag 🙂

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge