365 days of Kelly #34

#34
Hoi! Meneer Zaagmans is geweest, de woensdag is om, dus tijd om de dag weer door te nemen 🙂 Vandaag was een korte tot laat schooldag, maar ik had geluk! Ook leverde ik mijn verslagen in, en maakte ik een spannende beslissing! Nou eens even zien waar ga ik beginnen..

  • 20 over 6 stond ik als eerste aangekleed en klaar beneden, terwijl ik als laatste weg moest.. Dat doe ik goed, haha!
  • De tijd gebruikte ik voor een review over een handige gadget die ik morgen met jullie deel !
  • En om 5 voor 10 ging ik op pad voor mijn eerste schooldag na de vakantie. De eerste les hadden we transport, over een onderwerp dat ik op een dag dat ik ziek was had doorgenomen. Dus ik was alweer klaar voordat ik er erg in had. En eigenlijk ging dat zo door tot 16.15. Toen kreeg ik nog een uurtje vlammen voor LLB! We hebben een opdracht met 46 pagina’s en een verslag. Maar als dat af is, dan ben ik wel klaar met dit vak voor dit jaar ! Dus ik geef deze week even heel veel gas.
  • En om kwart op 5 stond, jawel, Kenneth op de parkeerplaats op mij te wachten ! Hij heeft er een uur voor moeten wachten, maar ik was er echt super blij mee ! Dankjewel lieffie !!!! Als hij dat niet had gedaan was ik pas thuis om 20 voor 7. Nu was ik thuis om 20 voor 6, de tijd dat ik eigenlijk mijn bus in Venlo zou hebben. En dat is een fijn gevoel!
  • Na het eten leerde ik voor Engels, morgen heb ik toets. Ik ben benieuwd!
  • Daarna gaf ik alvast wat pagina’s gas op LLB. En daarna liep ik even naar Kenneth toe om nog wat bij te kletsen en tv te kijken samen. Gezellig!
  • Nu ben ik dit logje aan het typen en dadelijk ga ik wat bestellen voor hier. Jullie konden al lezen dat het me niet allemaal zinde hoe het er hier uit ziet en dat het toch niet helemaal voelde zoals ik wil. Daar ga ik verandering in brengen! Hoe of wat dat lees je als het zo ver is ! Ik zal een kleine hint geven: “let’s move”!
  • En daarna vind ik het tijd om naar bed te gaan!

Heb jullie de week ook goed weten door te zagen? En als je denkt dat je weet wat er gaat veranderen mag je hieronder best raden hoor 😉 !

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge