365 days of Kelly #35

#35
Goedenavond! Met Kensington in de oren, en een hoop plannen in mijn hoofd zal ik jullie vandaag verblijden met mijn donderdag! Mijn donderdag was een beetje vreemd, het ene moment was ik vrolijk, het andere moment voelde ik me beroerd en daarna was ik weer vrolijk.. Tja, Kelly style zullen we maar zeggen.. Nouja, wat gebeurde er vandaag?

 • Ik was voor de wekker wakker, 2 minuten om precies te zijn, en jawel die minuten heb ik mijn ogen nog dicht gedaan, haha!
 • Ik ontbeet met een boterham pure hagelslag, nomnom, ik begin pure chocolade steeds meer te waarderen, heel vreemd!

  • En om half 8 stond er een review online over een powerbank! Nieuwsgierig? Hier klikken!

 

  • Om 8 uur ging ik op pad naar de halte en werd beloond met een van de mooiste vrachtwagens ! Jawel ik kwam Janssens transport uit Tilburg weer tegen. Een geniet momentje van het V8 geluid.

 

  • School was redelijk nuttig, de toetsen zijn denk ik wel redelijk gegaan en de rest van de tijd besteedde ik aan LLB. Het werkboek is af!

 

  • Terug thuis wilde ik graag langs de Kruidvat, mijn favoriete oogpotlood van Essence was op. Dus die hebben we 2x bijgevuld en natuurlijk bleef er nog wat plakken.. Het zou ook eens niet hè 😉 En daarna vlogen we nog even naar de Appie XL.

 

  • We aten gebakken aardappeltjes, die ik omvormde tot gebakken aardappeltjes speciaal (idee van papa), maar wel echt lekker ! Beetje mayonaise, beetje curry en uitjes, lekker!

 

  • Het was al duidelijk dat ik Kenneth vandaag niet ging zien, jammer, maar dat is nou eenmaal het leven van een truckersvriendinnetje.. Nee, grapje, dit klinkt echt dramatisch, want ik zie hem veel meer dan de gemiddelde vriendin haar vriend ziet. Maar goed, balen doe je toch wel even.

 

  • Dus ik bedacht me mijn tijd nuttig te besteden! Ik begon aan het verslag voor LLB en daar ben ik nu mee over de helft ! Morgen nog de laatste 2 opdrachten gassen en dan ben ik klaar. Op links en door.

 

  • En daarna begon ik aan mijn nieuwe project waar ik gister al een hint over gaf. Door het idee van Kenneth, laat ik jullie wat sneakpeak zien en vertel ik wat meer! Leuk werkje in ieder geval!

 

 

Sneakpeak van de nieuwe plannen voor Kelly’s blog #goedemorgen #veranderingen #wordpress Een foto die is geplaatst door Kelly (@kellyke1994) op

 • Dus nu ga ik gauw wat over het nieuwe project schrijven, nog wat editen en dan op naar bed!

Fijne avond nog, of een fijne dag ! Hoe was jullie donderdag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge