365 days of Kelly| #47

#47Hey! Daar ben ik alweer, nummertje #47, gek dat ik dus al 47 dagen dagelijks jullie vertel over mijn dag! Vandaag was een drukke dag met heel veel dozen,en genoeg afleiding. En omdat er zo eigenlijk niet veel over te zeggen valt neem ik jullie mee in een vogelvlucht door mijn dag..

Om 6 uur ging de wekker, en het enige wat ik kon denken was, neeee. Ik had weer belabberd geslapen, dus ik was helemaal gesloopt. Maar na 5 minuten liggen denken “ik wil nog niet opstaan”. Stond ik toch maar op. Mijn ontbijtje van een boterhammetje met vlokken en een mok Optimel, las ik mijn dagelijkse bloglovin feed weer door. En tegen 5 voor 8 stapte ik weer op de fiets richting stage. Ik was voor mijn gevoel zo daar, ik denk door de wind in mijn rug ?! Of ik begin aan de afstand te wennen.. Maar ik ga maar gewoon voor het eerste. Ze hadden me volgens mij alles overgelaten van afgelopen vrijdag, dus ik had genoeg te doen. Tussendoor ging ik even op de andere locatie bij de administratie lang. Na een half uurtje kletsen en meekijken was ik er over uit, dit wordt het niet. Daarna vloog ik weer door de dozen heen. Tijdens de pauze zaten er chocolade pepernoten in het koekblik en dat vond ik niet erg 🙂 Rond een uur of 3 was ik eindelijk klaar met alle dozen verwerken van vrijdag, en kon ik beginnen aan de spullen die vandaag binnen kwamen. En op 2 dozen en een pallet na is het me gelukt het af te krijgen. Dus morgenvroeg kan ik mij ook nog even amuseren. Toen ik terug naar huis fietste belde Kenneth en ik een halfuurtje, even bijkletsen en vertellen hoe de dag was. Toen ik thuis kwam was namelijk al duidelijk dat ik hem vandaag niet meer zou zien, want hij zou pas rond 8 uur thuis zijn. Kortom ik zie hem 2 dagen niet, en dat is heel vreemd, aangezien dat al héél lang niet meer is voorgekomen. Maar goed, het hoort erbij, dus ik kroop achter mijn leerboeken voor woensdag en erna achter mijn laptop om logjes vooruit te typen. Gelukkig blijf ik van woensdag op donderdag bij hem slapen, want donderdag heb ik vrij en dan kan ik gezellig mee op de wagen. Misschien wel leuk om te vloggen?! Dus dan haal ik de tijd wel in die we nu 2 dagen mislopen. En nu ben ik aan het googlen naar leuke groepen van bloggers om te joinen, dus ik ga nog wat rommelen en dan heel op tijd naar bed! Hopelijk haal ik wat slaap in!

Hoe was jullie maandag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge