365 days of Kelly| #48

image

Hey! Daar ben ik weer, nummertje #48 ! Een dag met een boel gebeurtenissen, veel drukte en nog steeds geen rust. Maar goed ik ga weer door de dag heen vliegen 🙂 Even alles weer lekker op een rijtje zetten in mijn hoofdje.

De wekker ging om 6, iets waar ik niet zo gelukkig van werd, maar na een klein moment van uitstel ben ik toch maar opgestaan. Ik doorliep mijn standaard ochtendritueeltje en toen was het alweer tijd om de fiets op te stappen. Om kwart over 8 was ik daar en ik heb rondgevlogen door het pand tot 4. Inboeken, afboeken, opruimen, alles kwam aan bod, op een pallet na had ik alles af! Daarna fietste ik naar huis, even een fijne douche, chili con carne en toen was het tijd om naar de middelbare school te gaan. Samen met 2 collegaatjes, mijn docent en de directeur vertegenwoordigde we 3 rondes de opleidingen Transport en Logistiek. Erg leuk, gezellig en leerzaam voor mij. Het word steeds makkelijker om voor een groep mensen te staan en dat is wel prettig! Om 10 uur reed ik de oprit weer op, eindelijk thuis! Nu schrijf ik dit snel op mijn telefoon, app nog heel eventjes met vriendlief, nog even leren en dan slapen.. Morgen begint de toetsweek en ik zie Kenneth eindelijk weer, poeh 2 dagen zijn lang als je het niet meer bent gewend!

Vinden jullie het makkelijk om voor een groep mensen te praten ? Nog een fijne avond en tot morgen!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge