365 days of Kelly| #52 & #53

#52 #53Goedenavond! Daar ben ik weer! Na een gezellig druk weekendje is het weer tijd om met jullie dag 52 en 53 door te nemen. Wat is het einde van een weekend toch telkens weer balen, ik zou willen dat we wat langer weekend hadden. Maar het zit er niet in, dus we doen het er maar mee. Ik ga jullie nu maar gewoon vertellen hoe ons weekendje was..

#52:

Zaterdagochtend werden we rond 10 uur pas echt fatsoenlijk wakker. We keken wat op de telefoon en na een snelle douche pakten we onze spulletjes bijeen voor een weekendje Gorinchem! Daar wonen Peter en Angela, vrienden van ons, die we eens in de zoveel tijd zien, het was alweer een maandje of 2 geleden, dus hoogtijd om weer even te meeten. Rond 12 uur vertrokken we die kant uit, en rond half 2 2 uur waren we daar. Na wat te hebben gedronken en gekletst was het tijd om wat te verzinnen voor de middag. Het eerste idee was glowgolf in Tiel, alleen daar was pas plaats om 6 uur. Beetje laat, dus moesten we wat anders verzinnen, en toen riep ik bowlen.. En dat werd het, onder de naam Tiel reserveerde we een baan. Beetje vreemd, maar we hadden de grootste lol om de plaatsnaam Tiel, dus vandaar ;). De eerste ronde verliep nou niet bepaald lekker, ik werd laatste, of een na laatste, in ieder geval, bagger haha. De 2e ronde liep heel goed, tot dat Peter mij de laatste ronde hartstikke inmaakte, hij gooide 3 strikes achter elkaar.. Eenmaal terug speelden we een paar potjes monopoly empire en skipbo, ondertussen bestelde we pizza, en die aten we tijdens het spelen op. Op een gegeven moment waren we het wel een beetje beu, dus de heren gingen gamen en wij gingen tv kijken, namen Spike de hamster uit de kooi, en uiteindelijk speelden we nog een bordspelletje. Stratego, een mijlpaal, want in die 21 jaar dat ik hier rond ren heb ik het nooit gespeeld. Shame on me! Maar het was leuk, ondanks dat ik alle 3 de potjes verloor! Om 10 voor 1 was het tijd voor missie luchtbed, een zware missie, maar hij slaagde. En toen gingen we naar bed!

#53:

Vandaag was een echte luierdag.. Om 11 uur waren we pas echt wakker, en ik werd wakker met hoofdpijn.. Balen! We stonden op en daarna ruimden we de boel weer op. Om 12 uur brunchten we gezellig met zijn 4tjes en rond half 2 vertrokken we weer naar huis. Eenmaal thuis kropen we in bed en keken we tv. Lekker luieren. Tegen half 6 liepen we naar mij om mee te eten en bij te kletsen. Na het eten keken we in de reclamefoldertjes, en kreeg ik een migraine aanval, gelukkig was ik hem ietsje voor. Maar niet op tijd genoeg om toch flinke hoofdpijn te krijgen. Na een oliebol en nog het journaal te hebben gezien liepen we weer naar Kenneth. We keken nog even samen tv, kletsten, ik kreeg nog een kietelbeurt om mij op te beuren en toen ging ik naar huis. En nu zit ik op de bank dit uit te typen. Moe, hoofdpijn en niet helemaal lekker door bepaalde angsten, maar hey, ook dat trekt weer weg.

Morgen mag ik weer naar school, ditmaal om te praten met inspectie, niet over mezelf maar over de opleiding. Ik ben benieuwd! Maar dat lezen jullie morgen wel weer 😉 Ik ga in ieder geval zo naar bed! Dus welterusten alvast of een hele fijne maandag ! Hoe was jullie weekend?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “365 days of Kelly| #52 & #53

 1. Peter
  november 23, 2015 at 2:35 pm

  Mooi stukje kelly,het was erg gezellig.we vonden het heel leuk dat jullie langs kwamen.volgende x win jij met bowlen haha.

 2. oma
  november 23, 2015 at 5:29 pm

  een heel stuk geschreven, maar het was snel te lezen. Ik hoop dat het vandaag goed gegaan is, zonder hoofdpijn! xx

  • november 23, 2015 at 6:57 pm

   Gelukkig! Vandaag gelukkig weer een dag zonder hoofdpijn xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge