365 days of Kelly| #56

image
Zo poef, ik zit weer in de luie stoel. Tijd voor een nieuwe diary, namelijk #56! En ik ben moe, van het niks doen, het ergeren en ga zo nog maar even door.. Vandaag was een saaie en rustige dag, maar waardoor vertel ik jullie hieronder!

De wekker ging om 6 en niet veel later stond ik alweer naast mijn bed. Het vocht in mijn voet was gezakt, dus ik kleedde me aan, deed mijn ochtendroutine en toen bedacht ik me dat ik het slimmer vond om vandaag wel naar school te gaan en vrijdag niet. Dus zo gezegd, zo gedaan. Om 20 voor 9 was ik op school, en het eerste was een verblofbriefje invullen. Daarna had ik meer les dan pauze, telkens een uur les, een half uur pauze. Nou je doet niks maar als je zo door gaat tot 2 uur ’s middags dan hoef je ineens geen pauze meer. De laatste 2 lessen kreeg ik achter elkaar gezet, dus om 5 uur stapte ik in de bus naar huis en om 10 over 6 stond papa klaar met de auto. Tijd voor frietjes, lekker! Tegen half 9 waggelde ik naar Kenneth die ik toch nog zag, heel leuk als je de hele dag denkt hem niet te zien! En nu zit ik nog steeds met een dik pootje, maar we gaan op links en rollen gewoon door!

Hoe was jullie woensdag?
Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days of Kelly| #56

  1. oma
    november 26, 2015 at 11:52 am

    en dan morgen naar de h.a. Misschien is het dan wel over, in ieder geval hopen we dat je er gauw vanaf bent, Kelly! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge