365 days of Kelly| #57

#57Hoii! Daar ben ik weer met nummer #57, vandaag was er even geen logje.. Jammer, maar ik wil me toch wat meer richten op kwaliteit in plaats van kwantiteit. En aangezien je me toch dagelijks terug vind over mijn dag, valt het allemaal wel mee. Vandaag was een dagje zoals gisteren alleen met minder pijn en meer jeuk. Maar goed, niet klagen morgen mag ik toch naar de verpleegkundige, dus laten we maar gewoon naar de rest van de dag gaan kijken!

Om 10 over 6 stond ik alweer naast mijn  bed, mijn voet is gelukkig al wat minder dik, dus ik vertrok gewoon richting school. We maakte onze kick off met Duits luisteren, op zich niet zo’n probleem. Engels was ook luisteren, gelukkig luisterde de lerares naar me en keken we niks na. Even me-time. Transport was daar in tegen heel interessant, het gaat over transportverzekeringen. Jammer genoeg kreeg ik niet zoveel mee, iets met schoen uit en gewoon krabben anders werd ik nog gekker. En daarna de grammatica bij Duits, gelukkig merk ik dat ik toch nog wel wat beheers. Halleluja! En rekenen was meer oefenen dan wat anders. Om 10 over 3 nam ik de bus naar huis en een uurtje later was ik thuis. Ik zwaaide Mandy en Jordy uit en daarna ben ik rustig op de bank gaan zitten. En voor dat ik het wist speelde migraine op, ik word er lichtelijk gek van, bijna elke dag wel een keer hoofdpijn. Binnenkort maar eens de opticien bezoeken. Na het eten gingen we eindelijk naar de action! Ik kocht een boel spulletjes voor de winactie van maandag en een notitieboekje en een soort van dienblad met een mooi patroon. Die kan ik gebruiken als achtergrond. Rond kwart op 8 was ik bij Kenneth en nu ben ik alweer thuis. Morgen word een dagje met huisarts, drogist, bloggen en opruimen. Aangezien mijn afspraak nogal lomp valt ga ik niet naar school en leer ik thuis nog wel wat bij.

Hoe was jullie donderdag? Enne, morgen is het vrijdag!!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge