365 days of Kelly| #61

#61Hey! Het is 30 november, en de 61e editie van de challenge. Vandaag was ik dan echt jarig! Een dagje genieten op de vrachtwagen, lol hebben en vooral niet bezig zijn met stage of school. Heerlijk! Maar goed, op de vrachtwagen maak je vaak genoeg mee om een boek over te vertellen.. Dus vandaag een kort verhaaltje!

Nou onze wekker ging om kwart voor 5. En ondanks het feit dat ik jarig was, was me dat toch echt een beetje te vroeg. Rond 6 uur vertrokken we richting Lieren volgens mij. maar dat weet ik niet meer zeker. Ondertussen kreeg ik allemaal leuke berichtjes via mijn Facebook, belde ik met mama en belde een collega van Kenneth op die aan de telefoon begon te zingen, leuk! De rit liep lekker soepel, smalle adresjes, maar niets spannends. Op een kleine afwijking door een windvlaag richting berm na. Maar kleinigheidje hou je toch 😉 Oh en een bedrijf in Harderwijk met een gigantische loods en te weinig plek voor 8 palletjes. Dus dat was meer als een uur wachten. En het mooiste in dat bedrijf vond ik nog, ze hadden geen wc papier aan de houder of verder op het toilet. Ik moest nodig, maar zonder wc-papier houdt het gewoon op. Totdat Kenneth lossen was, en ik in mijn zakken wat papier, een zakdoekje en een plastic afvalzak tegen kwam. Dus ik ging weer terug naar dat toilet, de ene kant van de bril bekleedde ik met de afvalzak de andere kant met een promotieblaadje en een boodschappenbriefje doormidden gescheurd en ik kon gaan zitten. En het zakdoekje kun je natuurlijk zelf invullen. De blaadjes en het afvalzakje heb ik in het emmertje gedaan, ik ben benieuwd wat ze daar van zullen denken! Rond 6 uur waren we terug in Venlo. We reden even langs de Heuts voor Kenneth, die had spuitverf nodig voor zijn miniatuurvrachtwagen en daarna aten we de chinees van gisteren bij mij op.. Dat vind ik nog het lekkerste, opgewarmde chinees! Hetzelfde als hutspot, de 2e dag is hij zoveel lekkerder! En nadat we nog even bij Kenneth thuis geknuffeld hadden was het tijd om weer terug naar huis te gaan. En nu zit ik dit te typen, dadelijk maak ik nog een logje voor morgen en tegen een uur of 12 duik ik mijn bed lekker in. Morgen om 6 uur weer op!

Het was een top verjaardag 2daagse!

Ik wens jullie nog een fijne avond, slaap lekker, en een fijne dag morgen!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

3 comments for “365 days of Kelly| #61

  1. december 1, 2015 at 4:29 pm

    Altijd leuk dit soort persoonlijke artikelen! liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge