365 days of Kelly| #62

#62Hey! Dag 62 zit erop, een dag dat voornamelijk uit stage bestond en voor de rest helemaal niks. Maar goed dat houd niet in dat ik niks erover kan vertellen, en het feit dat dit het enige logje is van vandaag vond ik het toch belangrijk om even wat te laten horen. Dus ik neem jullie mee!

Ik schrok rond kwart voor 6 wakker, veel te vroeg voor mijn gevoel, de wekker ging om 6 en uiteindelijk stond ik om kwart op 6 naast mijn bed. Brak van de dag ervoor. Maar gelukkig wilde papa mij brengen, want ik zou vlaai meenemen om te trakteren! Dus om 20 op 8 stond ik alweer voor de deur daar. De vlaai in de koelkast, rond gelopen of er al iets te doen was voor me en toen heb ik me maar aan een klusje gezet dat ik met alle liefde uitstel. Oude sorteerbakjes voorzien van een strookje waar ze een kaartje in kunnen doen. Een vervelend klusje aangezien de bakjes vol stof zitten en van een plek vandaan komen waar gegarandeerd ook wat spinnen rond lopen. Brrr.. Maar ik heb er weer een aantal gedaan en daarna kreeg ik het druk! Er kwam allerlei spul binnen dat ingeboekt en weggeruimd of klaar gemaakt moest worden, ik haalde met de auto een aantal werkbroeken en toen was het tijd voor pauze. Ik vroeg spontaan of ze zin hadden in vlaai, maar ik kwam nogal van de koude kermis thuis. Maar over dat onderwerp zal ik later nog een volledig artikeltje schrijven. Na de pauze kon ik weer verder waar ik mee bezig was, kreeg ik de leiding over een zeecontainer ombouwen tot een kledingkast, boekte ik nog een aantal dingen in, haalde ik nog achtergebleven kerstpakketten op bij een restaurant en bracht ik nog wat weg naar de andere fabriek. Genoeg gedaan dus ! Na het avondeten pakte ik mijn TDN notitieboekje erbij om te bedenken wat ik hier anders wil gaan doen, want dat zijn namelijk een aantal dingen. Maar daarover morgen meer! Rond 7 uur ging ik met Kenneth mee gordijnen en stoelhoezen voor in zijn DAF halen, hij is er helemaal happy mee, gelukkig! Hij kwam nog even mee naar mij en ik nog 10 uur mee naar hem en nu zit ik weer achter mijn laptopje. Tijd om mijn bedje weer op te gaan zoeken !

Dus, nog een fijne avond, welterusten en een fijne dag morgen! We gaan weer zagen !! Oh en hoe was jullie dinsdag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge