365 days of Kelly| #63

image

En dan lig je net heerlijk te slapen en dan wordt je zo om half 11 wakker en denk je chips ik moet nog naar huis.. Dat gevoel ervaarde ik net, een beetje jammer, maar dat wil voor jullie zeggen dat ik me dag weer ga vertellen ! De meest nuttige dag tot nu toe *lees dit met puur sarcasme* Let’s go!

Eerlijk is eerlijk, de enige reden waarom het nog een beetje nut was om naar school te gaan was de laatste les. Maar goed, mijn wekkertje ging zoals iedere dag weer om 6 uur. Kwart over 6 stapte ik uit bed en deed de helft van mijn ochtendroutine. In joggingbroek liep ik naar beneden, omdat ik toch pas om 10.44 de bus zou hebben. Dus het werd een heerlijk relaxt ochtendje met bloggen, even een frisse douche, gezellig kletsen met mama en door al het relaxte bijna mijn bus missen. Gelukkig bijna, om iets na half 12 was ik weer op school. Tijd om voor mezelf te werken aan TDN en huiswerk te maken voor vrijdag. Tot 14.00 was ik daarmee zoet, toen had ik 3 kwartier pauze en kwam ik erachter dat ik stage uitleg zou krijgen. Ik meende het te kennen, maar blijkbaar toch niet dus werd mijn dag verlengd met een uurtje bloggen en een dik uur uitleg. Gelukkig stond een half uur later dan gepland mijn lieve vriendje met de auto klaar. Fijn! Zo was ik 10 min eerder dan wanneer ik met de bus zou zijn gegaan terug en veel gezelliger :). Na het eten lakte ik mijn nagels rood met een latex finish, die zien jullie overigens vrijdag denk ik. En haalde ik Mandy op van het sporten. Daarna ging ik naar Kenneth, we keken tv en toen viel ik dus in slaap.. Om half 11 schrok ik wakker en liep ik weer naar huis. Nog 2 nachtjes en dan kan ik weer blijven slapen, heerlijk! Dus ik ga gauw weer een nachtje eraf slapen.

Ik wens jullie nog een fijne avond, en hebben jullie de woensdag goed doorgezaagd gekregen?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge