365 days of Kelly| #66 en #67

#66 en #67Goedenavond! Here we are again. Gisterenavond was het hier tijd voor pakjesavond. Vandaar ook dat er niks online kwam, we waren namelijk pas om half 1 weer terug bij Kenneth. En het enige wat ik toen wilde was slapen, dus vandaar dat ik het weer samen heb gevoegd in een logje. Net zo leuk denk ik zo ?! Dus laat ik jullie meenemen door mijn weekendje.

Zaterdag was ik om 7 uur al wakker, maar we deden lekker lui en stonden pas rond een uur of 11 op. Even douchen en toen op naar de stad, tijd voor een bezoekje aan de stad. Eerst naar Specsavers, want daar had ik om 1 uur een afspraak. Er kwam uit dat ik -0,25 had, in principe niet veel, en dat ik bij mijn linkeroog een cilinder heb in de vorm van een rugbybal. Dus ik krijg een bril voor dingen die concentratie vereisen, dus voor achter de laptop, op school, op stage, autorijden enz. Nou ja, prima, als ik maar van die ellendige hoofdpijn en misselijkheid in de bus afkom. Want een uur in de bus is nu echt een hel. Over 2 weekjes mag ik hem gaan halen, en dan heb ik 2 weken vakantie, dus ook de tijd om te wennen. Dat is wel prettig. Na een 3 kwartier waren we daar klaar en gingen we een broodje eten bij de Bakker Bart. Daarna gingen we op surprise cadeautjes jacht en we sloten af met een bezoekje aan de kapper. Er is niet veel veranderd, het meeste dode is eruit en er zitten laagjes in. Alleen had er wel wat meer af gemogen, want ik zit nu nog met dode punten te kijken. Maar dat is een zorg voor later. Tegen kwart voor 5 haalden we mijn zusje en schoonbroer op om bij mij thuis te gaan gourmetten. We hebben gezellig lang zitten tafelen en daarna was het dan tijd om te gaan dobbelen. Papa had mij en van hem kreeg ik een grote Coca-Cola spaarpot, een mandje, babyshampoo, handwarmer in de vorm van een hartje en Toblerone. Ik was dus heel blij πŸ™‚ En na een aantal spelletjes en een stukje Jochem Myjer op tv, brachten we mijn zusje en schoonbroer weer naar huis en om kwart voor 1 lagen wij heerlijk in bedje.

Vanmorgen werd ik wakker om een uur of 9, na lang draaien kon ik niet meer slapen en begon ik met tv te kijken. Kenneth deed zijn ogen open rond een uur of 11, en toen was het tijd om te ontbijten. Ik keek Youtube filmpjes op tv terwijl hij ze op zijn telefoon keek. En zo hebben we een tijd gelegen tot half 2. Toen zijn we opgestaan en hebben we ons klaargemaakt voor een bezoekje aan oma (van Kenneth, maar zo voelt ze ook voor mij). We kletsten een eindje weg en tegen half 5 reden we weer naar huis. We gingen weer gourmetten, aangezien we nog over hadden van gisteren en daarna zijn Kenneth en Jill lekker gaan rommelen en ik ben op jacht gegaan naar de Sims 3, die in geen velden of wegen te bekennen is.. Balen !! Maar goed, nu ik jullie ons levensverhaal weer heb verteld schrijf ik nog even een logje voor morgen en dan ga ik weer mee naar Kenneth. Want voor het eerst, blijf ik bij hem slapen terwijl ik morgen gewoon naar stage moet en hij moet werken. Maar onze luckybird mag “uitslapen”, hij moet namelijk pas om 7 uur weg, dus dan kan ik wel bij hem blijven slapen! Leuk ! Dus ik brei er hier een eindje aan!

Een fijn weekendje was het wel πŸ™‚ Hoe was jullie sinterklaasweekend ? Goed verwend ? Of doen jullie het ook meer uitpakken met de Kerst?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge