365 days of Kelly| #68

#68Hey! Het is alweer een maandag! Nummer 68 op de teller van 365. Een leuke dag moet ik zeggen, een mijlpaaltje, en een dag waarbij ik zeker niet stil heb gestaan. Dus ik ga jullie maar weer nemen door mijn dagje met stage en andere dingetjes !

Allereerst het allerleukste van vandaag! Ik werd wakker naast mijn allerliefste mannetje! Een mijlpaaltje na bijna 2 jaar, aangezien hij altijd vroeg weg moet kan ik nooit op werkdagen bij hem blijven slapen. Maar vandaag hoefde hij pas om 7 uur weg, dus kon ik bij hem blijven slapen. En wat is dat toch een heerlijk gevoel, wakker gekust worden, en dan opstaan. En het idee dat je gisterenavond nog jubelend in bed lag omdat je nog een nachtje samen kon slapen. Ik hoop dat de tijd van samenwonen er snel aan zal komen ! Om 7 uur liep ik naar huis toe, at mijn ontbijtje, deed nog wat dingetjes en toen fietste ik goed gemutst naar stage. Daar bleek dat er een aantal vrij hadden, dus ik heb me de hele dag bezig kunnen houden met inkomende goederen. En dat vind ik een prima karweitje, doosjes uitpakken, spullen inboeken en weer opruimen. En aangezien het bijna kerst is zit er tegenwoordig in verschillende dozen wel een kalender, een notitieblokje, cadeaubonnen etc. Toch wel leuk om uit te pakken. Om kwart voor 5 stapte ik weer op mijn fietsje naar huis, nog vlak voordat het donker werd, raar dat die lucht nog zo roze/oranje was in deze tijd van het jaar. Ik belde met Kenneth de hele terugweg, morgen moet hij om half 8 in Antwerpen zijn. Ik vind het persoonlijk nogal spannend, zeker omdat er op het traject Eindhoven – Antwerpen tegenwoordig behoorlijk veel ongelukken gebeuren, maar dat is misschien iets waar ik beter niet te veel bij stil moet staan. Ik ben trots op hem, en het feit dat hij zijn jongensdroom waar maakt, en dat hij dan ook nog wat verder weg mag is voor hem natuurlijk hartstikke gaaf. Na het eten melde ik me aan bij Bloggers Community Nederland en tegen een uurtje of 8 liep ik nog even naar Kenneth toe. Even knuffelen en bijkletsen en een beetje dutten. Om 20 voor 10 ging ik weer naar huis en keek ik mee naar “The Family Man” een aparte maar mooie film. En ondertussen ben ik dit aan het typen. Zometeen ga ik lekker naar bed, ik ben moe!

Hoe was jullie maandag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days of Kelly| #68

  1. december 8, 2015 at 10:25 pm

    Ah wat moet dat inderdaad fijn hebben gevoeld! Samen wakker worden en de dag beginnen. Intens geluksmomentje! 🙂
    Desiree onlangs geplaatst…Spread the happiness #1My Profile

    • december 8, 2015 at 10:33 pm

      Ja heerlijk! Kan niet wachten totdat we dat iedere dag kunnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge