365 days of Kelly| #74

#74Heey! Daar ben ik weer, jawel ik heb even tijd voor jullie gemaakt om nummer #74 te schrijven 😉 Vandaag hebben we de hele dag rond gewandeld in de hallen van de vrije markt in Tessenderlo! Dus ik heb weer genoeg gezien en gewandeld, maar er wel van genoten 🙂

Om 7 uur was ik al een keer wakker geworden en uiteindelijk werd ik pas echt wakker om kwart voor 10. We hadden afgesproken om rond half 11 naar Tessenderlo te gaan. Maar aangezien ik graag even mijn haren wilde wassen werd dat uiteindelijk 11 uur. Niet dat dat heel erg was. Om 12 uur waren we op de vrije markt en hebben we heerlijk geslenterd. Ik vind dat echt leuk, kraampjes met van alles en nog wat voor niet heel veel geld. En daar kwam ik er ook achter dat ik beter een kleine tas kan meenemen naar dat soort dingen. Maar een portemonnee voor in mijn kleine tas ontbrak nog. Mijn schoonpaps kwam daarmee op het idee om een kleinere onder de kerstboom te leggen. Maar dat idee vond schoonmams niet zo je van het, dus toen kocht hij het spontaan zo voor me. Dus nu heb ik een klein handig rood portemonneetje ! Thanks pap! Bij een kraampje met games vond ik 2 accessoires sets voor de Sims 3, en die kon ik nadat Kenneth een beetje had gehandeld krijgen voor €15. Kelly blij! Verder kochten we er nog cadeautjes voor mama, en Kenneth kocht zich ook nog wat dingetjes. In de hal met eet kraampjes haalden we ons een broodje Kebab (daar had ik al zo lang zin in!) en als toetje nam ik nog een aantal poffertjes. We hebben tot een uur of 4 rond geslenterd en daarna gingen we weer naar de auto. Eenmaal thuis installeerde ik uiteraard de 2 accessoires pakketten en Kenneth kocht de Sims 4. Die hebben we na het eten en even bij mij te zijn geweest nog gespeeld, ook erg leuk moet ik zeggen! Zo en nu ben ik weer thuis, bijna tijd voor bed, want de hoofdpijn begint weer eens op te spelen. Maar eerst wil ik nog even een logje schrijven voor morgen.

Dus ik ga jullie weer gedag zeggen, nog een fijne dag en sterkte morgen met de maandag! Bijna weekend 😉

Liefs,
Kelly

Comments

comments

1 comment for “365 days of Kelly| #74

  1. oma
    december 14, 2015 at 11:59 am

    Kelly, fijn dat je zo’n fijne zondag hebt gehad. Je hebt het zo omschreven, dat we alles weten over je zondag. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge