365 days of Kelly| #75

image

Hoi! Het is alweer bijna bedtijd, dus tijd om jullie nog even te vertellen over vandaag! Vandaag was het voornaamste deel van de dag ingevuld met stage en voor de rest deed ik nog andere leuke dingen.. Dus laat ik maar gewoon beginnen!

De wekker ging zoals altijd om 6 uur, en na een kwartiertje sluimeren stond ik dan naast mijn bed. Eerst even omkleden, make-upje, ontbijten en logjes lezen. Rond 8 uur stapte ik op de fiets voor een sprintje (lees denken dat je snel fietst, maar dat valt vies tegen 😉 ) naar stage. Eenmaal daar amuseerde ik me met het uitpakken van pakjes van afgelopen vrijdag. Reed ik even naar de andere locatie waarna ik me weer bezig hield met pakjes uitpakken voor de rest van de dag. Om kwart voor 5 was ik klaar en mocht ik van mijn begeleider weer naar huis. Datzelfde sprintje van vanmorgen deed ik weer, met het idee dat ik vliegensvlug was.. Nou nee.. Er zat nog geen 5 min verschil in, little bit awkward. Na een bord hutspot en even hangen op de bank ging ik met papa een ontbijtje halen om klaar te maken morgenvroeg. Mama is namelijk morgen jarig en dat vieren we onder ons vijven en zevenen. Terug thuis liep ik naar Kenneth om de cadeautjes in te pakken, speelde we samen de Sims 4 en vervolgens viel ik voor 3 kwartier in zijn armen in slaap. Nog 3 nachtjes en dan slapen we weer samen, altijd maar weer aftellen haha! En nu ben ik dit logje aan het typen op de telefoon, zometeen maar weer gaan slapen aangezien hoofdpijn weer de parten begint te spelen.

Nog een fijne avond! En hoe was jullie maandag?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days of Kelly| #75

  1. Dorothé
    december 15, 2015 at 12:06 pm

    Nog even doorbijten vanaf zatrrdag wordt t misschien minder xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge