365 days of Kelly| #77 & #78

#77
Zo daar ben ik weer! Gisteren liep even mis door de hoofdpijn die tot nu nog aan heeft gehouden. Ik hoop dat wanneer ik overmorgen mijn bril heb dit gaat verdwijnen. Maar goed ik had jullie #77 en #78 beloofd, dus ik ga jullie vertellen over de Coca-Cola kerstballen, Duitsers en een dagje onnuttige school!

#77:

Na mijn standaard routine in de ochtend loop ik om 20 voor 8 naar buiten, tijd voor een dagje school tot kwart op 5 ! Onze Duitse “samenwerking” klas kwam weer langs. Na een ochtend hard werken met een hoop gebaren, een Nederlands – Duits woordenboek en half Duits half Nederlands is het ons dan toch gelukt om zowel het verslag als de presentatie klaar te stomen. Ondertussen smeedde mijn klas plannen om naar de Mc D te gaan om te lunchen, we hadden namelijk niet het idee te gaan lunchen met de Duitsers. En ze wisten dat ze gratis Coca Cola/ Mc Donalds kerstballen konden krijgen, dus die gingen ze regelen voor mij. Om half 1 gingen we dan toch met hun lunchen, dat was dus een broodje frikadel. En daarna gingen we met 3 auto’s naar de Mc, nou heb ik daar alleen een ijsje gehad (iets met toch een beetje gezond willen doen, ugguh..), maar(!) ik kreeg wel van ze allemaal het doosje kerstballen. En we reden zelfs nog een keertje extra door de drive om wat te drinken te halen en de internet bon te gebruiken.. Bedankt allemaal! Oh en het zijn dus in totaal 20 Coca Cola rode kerstballen geworden! Terug op school speelden we bij Engels het spelletje Kahoot, een soort van Buzz wat ze vroeger hadden op de playstation. Erg gezellig. En daarna hadden we nog een serieuze les Opslag, waarna we om kwart over 4 werden losgelaten en ik uiteindelijk om 10 voor 6 thuis was. Een lange dag, maar wel leuk. Rond half 8 werd ik behoorlijk chagrijnig, Kenneth was te moe, dus naar hem toe gaan ging niet door, en mijn hoofd begon te bonken. Om mezelf een beetje op te fleuren haalde ik mijn zusje op van Tai Bo en rond 10 uur bracht ik samen met haar mijn schoonbroer terug naar huis. Die was nog even langs gekomen vanwege mama’s verjaardag. En daarna ging ik naar bed.

#78:

De wekker ging en het eerste wat ik dacht was; “Yes, vandaag nog en dan vakantie!”. Maar dat geluksgevoel bleef niet lang. Om iets over 6 gaat papa’s telefoon, maar hij neemt niet op. Dus ik vlieg naar beneden, en wat blijkt het is de wekker.. Fijn wakker worden, met een half slapend hoofd. En vlak daarna kwam de hoofdpijn weer op.. Na me even klaar te hebben gemaakt en de rest van mijn ochtendroutine heb gedaan is het om 10 op 7 alweer tijd om naar de bus te gaan. Vandaag was nou niet bepaald een zinvolle schooldag, we speelden voornamelijk weer Kahoot en voor de rest rommelen we aan. Prima voor een keertje 🙂 Om kwart voor 3 mogen we weer naar huis. De laatste schooldag van 2015 zit erop! Rare gedachte is dat. Wel heb ik mijn examenopdrachten goedgekeurd gekregen, dus die mag ik nu uit gaan voeren en af gaan ronden, top! Ook mijn rapport is weer binnen en daar ben ik heel tevreden mee. Om kwart over 4 was ik weer thuis. Na het eten begin ik aan mijn brainstormsessie voor TDN. Ik wil weer wat dingen gaan veranderen, hoe of wat ga je nog horen ! Daarna kwam Kenneth mij halen, en nu ben ik weer bij hem. En dat tot maandag, dus dat is gezellig 🙂 Morgen ga ik weer mee op de vrachtwagen, en stiekem ben ik er over aan het denken het te vloggen. Maar dat moet ik nog even bekijken!

Voor nu wens ik jullie alvast welterusten en een fijne dag ! Morgen is het vrijdag, bijna weekend ! OH en wacht even, voor dat je gaat, hoe lijkt het jullie om deze logjes te gaan vervangen in dagelijkse plogs ? Let me know!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days of Kelly| #77 & #78

 1. december 18, 2015 at 10:59 am

  Ik ben jaloers!!! Ik wil ook die kerstballen, maar natuurlijk weer niet op gelet dat je die erbij kreeg *zucht*. I LIKE PHOTO’S! Dus ja doe maar plogs hoor!!
  Liefs ilona
  iloontje onlangs geplaatst…PERSONAL | 10x TYPISCH ILONAMy Profile

  • december 18, 2015 at 11:44 am

   Ik wist het ook niet haha! Tot dat n klasgenootje me dat vertelde. Okeej dat zijn er al 2 die dat leuk vinden ! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge