365 days of Kelly| Day #45 & #46

#45&46

Hi! Zo dag #45 & #46 zitten er alweer op. Wat een weekend was het.. Poeh poeh, een weekend met een zwart gat. Geen woorden heb ik ervoor. Maar ondanks dat hebben we genoeg gedaan. En daar wil ik toch graag over gaan vertellen, gewoon om het weekend toch nog anders af te sluiten en te kijken naar de fijne momenten van dit weekend!

Day 45:

Vrijdagavond kreeg Kenneth een melding op zijn telefoon van NU, dat er van alles loos was in Parijs. Een naar gevoel bekroop me, maar aangezien het feit dat het de bedoeling is om bang te worden deed ik mijn best het niet te doen. Na het douchen zette Kenneth de tv op NL1. Pff.. ik kreeg er zo’n naar gevoel van, maar met de gedachte dat de wekker om half 7 zou gaan vroeg ik hem wat anders op te zetten, zodat ik met een ander beeld zou gaan slapen. Ik sliep voor geen meter en droomde allerlei nare dingen. Om half 7 ging de wekker, ik kleedde me aan, wekte Kenneth en toen was het tijd om met de trein naar Zandvoort aan Zee te gaan. We gingen met mijn ouders, Jill en de hondenschool, dus Mambo mocht met ons mee. De treinreis op zich was al een avontuur. Om 8.15 hadden we de trein naar Utrecht centraal, vervolgens gingen er 2 van de groep waarmee we waren in een trein eerder die overvol was en een half uur later hadden wij ook een trein naar Amsterdam centraal. Daar stapte we na niet al te lang wachten over op de trein naar Zandvoort. Het weer was best goed, alleen de wind was ijskoud en dat was minder. Maar voor de rest hebben we heerlijk kunnen uitwaaien op het strand. En dat was lekker, aangezien mijn gedachtes alleen maar gingen over de gebeurtenissen op de wereld. Tussendoor dronken we warme chocomel met slagroom en na nog een stuk gewandeld te hebben kwamen we terecht in een best duur restaurant waar we een kalfskroket op brood aten. Dat was lekker, alleen weinig. Om 9 over 5 hadden we de trein terug naar Amsterdam Centraal, er rende een lading agente van de ingang naar het midden, en dan krijg je het spontaan Spaans benauwd. We namen de trein naar Nijmegen, zodat we in Utrecht uit konden stappen, dat hele traject hebben we gestaan, en dat was vermoeiend haha. Vanaf Utrecht konden we mee met de trein naar Maastricht, in eerste instantie zaten we eerste klas want er was nergens plaats, maar daarna hebben we ons bij de groep kunnen toevoegen 2e klas. En we waren echt mega blij toen we weer in Roermond waren, eerlijk gezegd ben ik nog nooit zo blij geweest om weer thuis te zijn. Aangezien de kalfskroketten niet vulde, hebben we voor ons allen nog wat te eten gehaald bij de Burger King. Om half 11 gingen Kenneth en ik naar bed en om 11 uur waren we allebei vertrokken. Om die reden heb je gisteren ook geen diary gezien, ik had er geen zin meer in en was ontzettend moe.

Day 46:

Om 8 uur was ik echt wakker, Kenneth ook dus zette we de tv weer aan om lekker warm onder de deken tv te kijken. Vannacht had ik weer slecht geslapen, ik had het koud en het lukte me niet om in slaap te komen. Dus we bleven lekker lang liggen, alleen maakte we even tussendoor ontbijt maar dat aten we gewoon op op bed. Ik had ook eerlijk gezegd nog even nergens zin in. Tegen een uur of 12 stonden we op, we moesten nog een cadeautje halen voor ons achterneefje die vandaag 6 werd. Proficiat lieve luca! En daarna vertrokken we richting Veldhoven voor het feestje. Het was gezellig en leuk om het andere deel van Kenneths familie te zien, of ja onze familie, want zo voelt het wel :). Rond 5 uur reden weer naar huis, we hadden een pitsstop bij de chinees die we lekker thuis op aten. Daarna gingen we nog even naar mij, toen weer naar hem en om kwart over 9/ half 10 liep ik bepakt en bezakt weer naar huis. En nu typ ik dit uit, voor morgen, overmorgen en woensdag schrijf ik nog een logje en dan ga ik hopelijk weer lekker slapen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik behoorlijk ben geschrokken van de gebeurtenissen in Parijs. Het helpt je eraan denken dat je van ieder moment moet genieten. Behoorlijk pittig. Zo wat waren jullie leuke en gezellige momenten van dit weekend? Hebben jullie lekker onder een dekentje films zitten kijken of een goed boek gelezen, of zijn jullie ook lekker gaan uitwaaien aan zee of in het bos?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days of Kelly| Day #45 & #46

  1. Dorothé
    november 15, 2015 at 10:17 pm

    Mooi geschreven,
    Een bewogen dag, letterlijk en figuurlijk!
    Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge