365 days of Kelly| verandering

veranderingHey! Vandaag heb ik even een andere diary voor jullie. Ik wil namelijk een verandering aan gaan brengen in het concept. Gisteren vertelde ik al dat ik het wilde veranderen, en daar kwamen wat positieve reacties op terug. Leuk! Dus ga ik het concept omgooien en er een plog serie van maken. Dat wil zeggen dat ik vanaf 24 december begin met ploggen (of vloggen) voor 365 dagen! Er zal wel een vertraging in gaan zitten van een weekje maximaal, dit omdat ik het graag goed wil doen en niet wil afraffelen.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik! Mijn dagelijkse plog zal tot dan even geen verplichting meer zijn, hopelijk geeft dat ook mijn hoofd rust. Wat vinden jullie van het idee?

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

1 comment for “365 days of Kelly| verandering

  1. oma
    december 19, 2015 at 8:39 am

    misschien is dat ook beter, ik wacht het af, in ieder geval succes! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge