365 days of Kelly| #76

#76Hey ! Tijd voor alweer een nieuwe daily diary, #76 ! Een dagje met de verjaardag van mama en stage lopen ! Ik heb me de voeten onder het lijf vandaan gerend, maar het is me gelukt ! Maar ja wat deed je dan Kel ? 

Om 6 uur ging mijn wekker, en eerlijk gezegd was ik in de war of ik nou naar school moest of naar stage. Maar na een helder momentje bedacht ik me dat het mama’s verjaardag was en het dus een dinsdag was. Dus ik stond snel op, en liep al zingend naar beneden. Gisteren hadden papa en ik afbakbroodjes en croissantjes gehaald, dus die aten we gezellig met een sinaasappelsapje erbij op. Om 8 uur reed ik snel naar stage waar ik 5 min voor begintijd binnen rende, normaal ben ik altijd een kwartier te vroeg, maar vandaag dus ietsje later. Niet echt een probleem daar, aangezien een collega zich versliep en pas ’s middags er weer was. ’s Ochtends had ik tijd om huiswerk te maken en tegen half 11 was ik klaar en kon ik gaan beginnen aan de orders die binnen kwamen. En daarmee ben ik tot 4 uur precies bezig geweest ! Inboeken, opruimen, verzendklaar maken, uitzoeken waar wat bij hoort, een chauffeur die zijn papieren kwijt was helpen zoeken en zo was ik wel even zoet. En daarna was er voor mij ook niks meer te doen, dus mocht ik weer naar huis! Wel zo leuk aangezien mama jarig was ! Maar terug thuis bleek mama erg goed de griep te pakken te hebben, ze lag te slapen op de bank. Germ! Na het eten was Kenneth ook bijna thuis, dus die kwam niet veel later ook nog even buurten. Rond half 9 ging hij weer naar huis waarna ik maar ben gaan bloggen. Op de Facebookpagina Blogglossy postte Roxanne de vraag wat jou nou zo uniek maakt. En dat heeft ze geen 2x hoeven te zeggen, er kwamen zo’n leuke reacties uit, echt leuk om te zien hoe mensen uniek zijn in hun eigen manier! Daarbij heeft het me binnenkort ook nog een hele toffe servettenhouder van Coca Cola opgeleverd, en een leuk blogcontact 🙂 !

Zo en dat was het wel weer voor vandaag, morgen zagen we de week door! Hoe was jullie dinsdag ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “365 days of Kelly| #76

  1. oma
    december 16, 2015 at 8:04 am

    mooi beschreven Kelly, wens mama nog maar eens heel veel beterschap! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge