365 days| te persoonlijk

365 daysGoedenavond lieve allemaal, vanmorgen verscheen er een logje online waar ik achteraf niet zo heel blij mee was. Vandaar dat het vanmiddag rond half 1 offline ging. Ik vond dat ik er toch te persoonlijke dingen in had gezet, die beter niet online konden staan. En daarmee maakte ik ook andere beslissingen!

Ik heb met die beslissing ook besloten om te persoonlijke dingen niet meer hier zo zomaar online te delen. Waarom? Omdat ik simpelweg een open boek ben, ik denk er niet altijd even goed bij na wat ik online zet. Soms ben ik me daar goed bewust van zoals nu, maar er zijn ook momenten dat ik het vergeet. Enerzijds oké, want ik vertrouw mijn lezers, maar aan de andere kant, ik weet bij lange na niet wie allemaal mijn blog leest. Dus ik moest even wikken of wegen, maar dit lijkt voor nu als de beste keuze.

Dit wil ook zeggen dat ik niet meer dagelijks diary’s ga schrijven. Punt één, omdat ik dan zoals nu om 10 over 11 nog achter mijn laptop zit, en hoe graag ik het ook doe, gezond is anders. En daarbij, zoveel interessants heb ik ook niet te melden iedere dag, haha. Maar natuurlijk heb ik wel nog mijn tags en dergelijke waar je me persoonlijk wat meer leert kennen. En het is ook niet dat ik mijn hele privé leven nu ook helemaal privé hou. Dat kan ik niet, en ik wil juist heel graag die persoonlijke touch behouden, dat is tenslotte waar The Dutch Notebook om gaat. Mijn persoonlijke notitieboek, alleen wordt het nu gewoon meer een echt notitieboek.

En om mijn dagelijkse diary’s toch nog een beetje terug te laten komen, vind je gewoon wekelijks hier een groot verslagje van afgelopen week met de 7 instagramfoto’s van de 366 dagen challenge. Dus mijn dagelijks leven zul je hier wel nog terug vinden, alleen dan in vele mindere maten. Ik vind het te leuk om met jullie dingen te delen, waardoor ik het niet helemaal wil schrappen.

Dus ik hoop dat jullie hier een beetje begrip voor hebben en mij nu niet allemaal “Houdoe” zeggen. De persoonlijke touch blijft, een kijkje in mijn leven krijg je nog steeds, alleen nu niet meer dagelijks en heel privé. Een wijze les die ik vandaag heb geleerd, en ik ben eigenlijk best wel blij met mijn keuze! Wat vinden jullie er van?

Liefs,
Kelly

p.s.  een klein berichtje van Cappy:  777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo                                                     

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge