9x waarom dat ik zo van Kenneth hou

kennethKenneth en ik zijn nu 2 jaar, 5 maanden, en 10 dagen vriendje en vriendinnetje. Iets wat ik heel bijzonder vind en leuk! En alhoewel het slechts maar cijfertjes zijn, vond ik het wel leuk om hem hier eens in het zonnetje te zetten! 

Nou is het eigenlijk niet in woorden uit te drukken hoe gek ik op Kenneth ben. Tenslotte gaan we binnenkort samenwonen, dat doe je niet zomaar. Praten over hem kan ik als de beste, ik ben namelijk apetrots op mijn mannetje en daarom dat ik 9 dingen (anders wordt het teveel 😉 ) heb opgeschreven, waarom ik zo gek op hem ben!

 1. Liefdevol
  Kenneth is niet heel romantisch, tenminste niet als je in de richting moet denken van romantiek die je in een film ziet. Maar hij is wel op zijn manier heel liefdevol en romantisch. Knuffelen, samen onder de deken tv kijken, mijn favoriete chocolate chip cookie meenemen van het tankstation, een spontaan bosje bloemen, op zijn manier is hij heel liefdevol.
 2. Zorgzaam
  Als ik ziek ben of pijn heb ergens vraagt hij regelmatig naar hoe het gaat. En wanneer hij werken is belt hij me regelmatig op. Maar wanneer ik bij hem thuis ben probeert hij me altijd te vertroetelen. Op die ene keer dat hij moeite had zijn bed uit te komen om voor mij een Rennie te halen, maar dat is je vergeven hoor, hihi!
 3. Grappig
  Kenneth is een regelrechte flapdrol! Als je je aan het jagen bent krijg je standaard te horen “jagen doen we in het bos, druk maken doet de compressor en klagen doe je maar tegen de klaagmuur”. En geloof me dan ben je uitgebonjourd. Een zwaar beladen moment maakt hij luchtig door er een grapje over te maken.
  kenneth
 4. Spontaan
  Hij kan zomaar uit het niks bedenken om morgen naar de dierentuin te gaan. Of om s’avonds laat nog een ijsje te gaan halen bij de grote gele M. Dat zijn vaak de gezelligste momenten!
 5. Sociaal
  Als je met hem mee gaat op de vrachtwagen of zomaar ergens naar toe, dan heb je best een grote kans dat je ergens langer blijft hangen dan gepland. Hij kan echt aan een stuk weg kletsen met mensen. Iets wat ik best wel bewonder, alhoewel het soms ook niet uit komt haha. Maar ik vind het knap, ik kan het niet.
 6. Oplossingsgericht/Behulpzaam
  Wanneer er een probleem aan de orde is probeert hij altijd wel een oplossing te zoeken. Iets kapot ? Dan probeert hij het wel te maken en anders zit hij al in de auto onderweg naar iemand die het wel kan. Of als je ergens niet uit komt, dan probeert hij je altijd te helpen door wat te verzinnen.
  kenneth
 7. Beertje
  Het gaat ten alle tijden om het innerlijk van iemand, daar moet je van houden. Maar het oog wil natuurlijk ook wat 😉 En Kenneth heeft wat dat aan gaat echt het formaat beer, brede schouders, en een buikje. I love it!
 8. Trots/Passie
  Ik vind het altijd zo leuk hoe trots hij is op zijn werk. Hij is echt heel trots op zijn wagen en het feit dat hij zijn droombaan mag uitvoeren. Dat vind ik echt geweldig. De passie die hij heeft voor wat hij doet, en er dan ook echt 100% direct voor gaat. Geweldig om te zien!
 9. Zelfstandig maar toch familie gericht
  Kenneth probeert eigenlijk altijd alles zelf op te lossen. Hij zoekt het het liefst zelf uit, maar als het om de grote dingen gaat dan gaat hij toch het liefste te raden bij zijn ouders. En vaak daarna nog even bij die van mij, en dan pas maakt hij een beslissing. Natuurlijk ook bij mij, maar ik heb het dan ook over de hele grote dingen.

Kenneth is mijn beste vriend, mijn beer, mijn soulmate and i love him to pieces.

Zo ik heb wel weer lang genoeg gebabbeld! Hebben jullie ook een vriend(in), vriendschappelijk of relatie, waar jullie zo gek op zijn?

xxxkelly.png

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge