Overig| aanpassinkje

aanpassinkje                                                                                                                           Bron foto

Goodmorning sunshines! Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik regelmatig veranderingen aanbreng. Als ik met de lay-out tevreden ben dan ben ik het weer niet met de inhoud en andersom. Geen idee, maar als ik hier aanpassinkjes maak dan begint mijn energie om hier eraan te werken weer te stijgen. 

Wat is er nu dan weer aangepast?
Nou er is maar een echt aanpassinkje gemaakt, maar dat maakt het erover schrijven voor mij een stuk makkelijker. Ik heb namelijk de categorieën aangepast, waardoor ze niet meer vast staan op een bepaalde dag. Dat maakt het een stuk fijner om te schrijven, ik ben weer wat vrijer en dat geeft een heel fijn gevoel.

Nieuwe planning
Maar omdat de categorieën zijn veranderd, wil het dus ook zeggen dat de planning veranderd. Ik heb op de maandag na geen vaste dagen meer dat bepaalde categorieën worden geüpload. Ik ben op het moment met het idee aan het spelen om alleen doordeweeks nog te posten en in het weekend niet. In het weekend zijn de bezoekersaantallen lager, dus misschien is het dan leuker om doordeweeks meer te lezen te hebben. Maar of dat gaat lukken, dat is even geheel afhankelijk van of het me lukt vooruit te gaan werken. Dus dat word even bikkelen haha! En wanneer het lukt merk je het vanzelf!

En verder?
Het begint stiekem weer te kriebelen om de lay-out te veranderen. Maar dat gevoel onderdruk ik nog even haha. Ik blijf hier de boel aan het omgooien. Gelukkig ben ik wel nog steeds blij met de naam, dat scheelt ! Alleen de lay-out van Tasty Food Notes vind ik eigenlijk ook wel tof om hier te zetten. Aangezien Tasty Food Notes nog niet echt wil lukken qua tijd, inspiratie en ga zo maar even verder. Het bestaat en als ik er aan wil beginnen kan dat, maar The Dutch Notebook is toch wel één. En die lay-out is zo mooi helder, maar goed, daar wacht ik dus nog even mee.

Zo ik heb jullie weer genoeg bijgepraat. Ik ben benieuwd wat jullie van de verandering vinden, en hoe denken jullie over alleen doordeweeks posten?

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

4 comments for “Overig| aanpassinkje

 1. februari 9, 2016 at 4:08 pm

  Ten eerste moet je doen waar je je zelf het beste bij voelt, een blog is best persoonlijk! Ik vind je lay-out netjes hoor, maar als je je zelf bij iets anders beter voelt moet je daar voor gaan.
  Mariska onlangs geplaatst…Wat te doen met make-up miskopen: de lookMy Profile

  • februari 9, 2016 at 4:56 pm

   Dankjewel! Ik denk dat een beetje meer rust best wel wat goed zou doen, en wat meer lichte kleuren. Ik ben in ieder geval weer ermee aan het spelen, haha.

 2. februari 9, 2016 at 7:12 pm

  Ik vind je lay out ook netjes, ik houd ervan als het rustig oogt.
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn Winter Experience (Zwitserland)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge