Action shoplog #1

action shoplogVorige week donderdag heb ik weer eens een van mijn favoriete winkels bezocht, namelijk de Action. Ik had zin om te shoppen, dus heb wat leuke dingetjes gekocht. Gelukkig niet heel veel ! Maar goed, ik ga laten zien wat ik heb gekocht..

 photo notitieboekjes_zpswvrunkva.png

Allereerst zag ik deze 3 leuke notitieboekjes liggen. Toen ik ze zag liggen in het schap was ik op slag verliefd. Ze hebben 5 soorten, maar heb er uiteindelijk 3 meegenomen. Wellicht dat ik de andere 2 toch nog haal, maar dat moet ik nog even bekijken.

 photo alle 3_zpslevz9jkl.png

Zien ze er niet super leuk uit ?
Op de linkse staat “Make things Happen”, op de middelste ” Enjoy the little things” en op de laatste “Be yourself, everyone else is already taken.”. Hieronder zie je de binnenkant van de boekjes.

 photo binnenkant_zpsgz6kpt6e.png

Ik heb echt een zwak voor leuke notitieboekjes. En zeker als ze voor een klein prijsje worden verkocht, zoals deze. Deze waren namelijk maar €0,99 per stuk.
Verder had ik nog deze mand gekocht. Hij is al vaker voorbij gekomen op verschillende blogs en op instagram. Ik vond hem zo gaaf, maar heb het kopen ervan iedere keer weten uit te stellen tot donderdag, toen gaf ik me voor een keer over. De lichtblauwe vond ik ook erg mooi, maar die hadden ze niet. Hopelijk kom ik die nog een keer tegen. Hij was trouwens ongeveer €2,39, geen geld dacht ik zo.
 photo mand_zps6dg4ljeg.png
Dus niet veel spulletjes, maar wel erg leuk en ben er dan ook erg blij mee. Morgen komt er trouwens een logje met een D.I.Y. voor een van de notitieboekjes.

Ik wens jullie nog een fijne dag en tot morgen !
Liefs,

Kelly

 

 

 

Comments

comments

1 comment for “Action shoplog #1

  1. Dorothé
    juli 13, 2015 at 7:24 pm

    Leuk! Shopping 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge