Agenda inspiratie

agenda inspiratie
De meeste scholen zijn alweer begonnen maar hier in Limburg beginnen ze pas deze week en volgende week. Een beetje laat is het dus wel, maar een agenda pimpen kan altijd! Dus vandaag wil ik een beetje inspiratie geven om je eigen agenda te maken. Ik zal heel eerlijk zijn, mega creatief ben ik niet, maar wie weet haal je er wel leuke ideetjes uit!

 photo wat heb je nodig_zpse159vz1c.pngDit zijn de spulletjes die je nodig hebt als je hetzelfde wilt doen als ik:

  • Een lading washi tape. Ik heb zelf 7 kleine rolletjes, 3 middel en 1 grote rol. Maar het is maar net wat jij leuk vind!
  • Leuke foto’s, plaatjes en quotes ! (Uitgeprint uiteraard)
  • Een pak papier met verschillende patronen
  • Leuke stickers
  • Een vrij kale agenda
  • Boeklon

En last but not least, creativiteit, enthousiasme en in mijn geval een beetje vertrouwen.

 photo fotos05_zpsez3im3rt.pngEigenlijk is het principe heel simpel. Je knipt een leuk plaatje, foto etc. uit en plakt het in je agenda omringt met washitape. Net als een fotolijstje.. Zoals hierboven.

 photo fotos04_zpswbp7ifeg.pngOf deze.

 photo minion_zpsq2ggllwe.pngOm de pagina’s wat op te fleuren heb ik om de week een sticker geplakt. En bij mijn verjaardag deze, vond hem zo leuk!

 photo fotos01_zps4peba5qf.pngNog een aantal voorbeelden..

 photo fotos03_zpsobsxfj7y.png

 photo fotos02_zpskbntdhcn.png
De voorkant heb ik beplakt met dubbelzijdige plakband/tape/sticker en een stuk papier met print. ( het liefst van dat wat stevigere, waar je ook kaarten mee kan maken.) En daarop heb ik ook met dubbelzijdige plakband mijn logo en het jaar. Voor de veiligheid heb ik er ook nog wat boeklon overheen gedaan. Maar dat is een eventuele optie.

Ik heb me wel even kunnen vermaken hiermee, het resultaat ben ik ook blij mee. Alleen ga ik hem niet gebruiken als schoolagenda. Hij is voor mijn gevoel toch een beetje te klein, dus krijgt hij de functie van blogagenda 🙂 Ook goed ! Wat vinden jullie van dit inspiratie logje? Willen jullie vaker zoiets zien, of kan ik het beter bij andere onderwerpen houden? Ik ben benieuwd naar jullie mening en lees ze graag in de comments!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge