Catrice Ultimate Colour #400 Rose-Mantic nights

ultimate colour lipstick
Heey! Vrijdag konden jullie een mini shoplog lezen! Hierin liet ik ook de Catrice Ultimate colour lipstick zien in de kleur Rose-Mantic Nights. Ik was op zoek naar een lichtere kleur, ik had namelijk al een donker roze kleur. Dus zo gezegd, zo gedaan, en na een weekendje testen wil ik jullie vandaag graag mijn mening vertellen!

 photo ultimate colour_zpsfhlziulk.png
Allereerst de kleur, hij is niet oranje en ook niet roze. Heel moeilijk om op de foto te krijgen eigenlijk. Er zit een subtiel glittertje in die het een beetje feestelijk maakt. Ik vind het zelf een erg mooie kleur. En hij past bij de nagellak die ik vrijdag kocht en een blousje die ik in de kast heb hangen.

 photo kleur_zpswpbry6py.png
Hij brengt ook lekker makkelijk aan en geven mijn lippen niet na een tijdje een droog gevoel. Dus dat is wel prettig. Hij plakt ook niet overdreven, gewoon zoals een lipstick hoort te zijn ! Ook dekt hij mooi. Dus dat zijn plusjes!

 photo swatch_zpskzskrerd.png
Dit is de kleur van dichtbij..

 photo lippen_zpsp2pkbyxu.png
Een minpuntje, en dat is eigenlijk gewoon een luxe probleem.. Hij blijft niet zo lang zitten, zaterdag bracht ik hem aan het begin van de middag aan en aan het begin van de avond was het weg. Dus heb ik het bij moeten werken. En zondag was het ook na een paar uurtjes weg. Maar goed ze beloven ook niet dat hij long lasting is of iets dergelijks, dus echt helemaal recht op klagen heb ik niet. Maar toch vind ik het jammer.

 photo fullface_zpsgufukvii.png
Hier zie je hem in full face, als ik hem net heb opgebracht. Een hele lichte kleur, die ik het liefste combineer met een wat donkere ooglook.

Al met al vind ik het meer een lipstick voor op te doen naar een verjaardag. Doordeweeks als ik de hele dag weg ben draag ik liever een Essence longlasting lipstick. Wat zijn jullie ervaringen met Catrice Ultimate colour lipsticks? Herkennen jullie je in mijn ervaring of juist niet ? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

3 comments for “Catrice Ultimate Colour #400 Rose-Mantic nights

 1. september 23, 2015 at 3:51 pm

  Fan fan fan!

 2. september 23, 2015 at 7:43 pm

  Wat een mooi, lieflijk en subtiel kleurtje! Hij ziet er inderdaad niet heel gepigmenteerd uit. Maar ik vind ‘m wel heel mooi 🙂
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal photo diary #38 winactie, pakketjes & nieuwe scooterMy Profile

  • Kelly
   september 23, 2015 at 8:20 pm

   Ik ook! Fijn voor een basic look 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge