Chitchatten

chitchattenOnder het genot van een versgeperste sinaasappelsap en een paar poffertjes ga ik even gezellig met jullie chitchatten! Gewoon even babbelen over random dingen die ik heb bedacht en veranderd. Hersenspinsels en wie weet wat er nog meer in mijn hoofd op gaat komen!

Afgelopen week was ik met mama in de bieb en vond ik (eindelijk!) het blogboek van Kelly Deriemaeker! Daar was ik al zo lang nieuwsgierig naar en aangezien ik een behoorlijke writersblock had zitten was ik heel blij. En terecht ook het boek is geweldig, jammer genoeg is het niet meer op papier verkrijgbaar, maar ik koop hem nog wel als e-book. Het bracht me zoveel inspiratie en nieuwe denkwijzes omtrent mijn blog, top. Zo las ik dat frequent bloggen wel handig is, een niche ook wel praktisch, en door wat tips en tricks kwam ik er achter hoe ik het aan wil pakken.

TDN logo met tagline
Zo wil ik op The Dutch Notebook gaan kletsen over persoonlijke dingen, lifestyle en eten ! De 3 dingen die mij het meeste bezig houden, wat ik het leukst vind om te schrijven en wat jullie als ik mijn statistieken zie het leukste vinden om te lezen. Iedereen blij! En daarom heb ik de header veranderd met mijn tagline erbij, omdat het tenslotte toch weer meer persoonlijk gaat worden, verder heb ik ook de facebook pagina aangepakt en een nieuwe omslag gegeven, en dat zelfde geldt voor mijn twitter ! Veel beter en het enthousiasme is weer terug.

Misschien is het wel leuk om wat meer vaste “series” te gaan maken, bijvoorbeeld met het chitchatten, lekker van mij af schrijven over van alles en nog wat. Aangezien Kenneth en ik binnenkort gaan samenwonen lijkt het mij ook leuk om daar een serie over te schrijven, dat ben ik in mijn hoofd nog aan het uitwerken. Ook lijkt het me leuk om iets van een diary te schrijven, maar goed hoe ik dat wil aanpakken weet ik nog niet. Het lijkt me onwijs tof om mijn Youtube kanaal wat meer aandacht te geven. Over 2,5 week gaan we naar Engeland, daar wil ik gaan vloggen! Foto’s heb ik vorig jaar heel veel gemaakt, en nu wil ik er graag vloggen en foto’s maken. Dus wellicht geeft dat een duwtje in de rug.

nieuwe-banner-fbIk wil wat actiever worden op mijn facebook pagina, twitter en instagram. Op Facebook vind je altijd een linkje naar een nieuw artikel, maar daar kan vast ook wel wat meer bij. Als een leuke foto of een mooie quote. Twitter bekijk ik wel, maar zelf post ik nooit wat, wellicht leuk om mijn gedachtespinsels in het klein op te delen. En dan hebben we nog Instagram waar ik dagelijks een foto deel, maar ook dat kan wel wat meer.

Dus genoeg hersenspinsels over mijn blog zoals je ziet ! Verder zit mijn hoofd vol met andere gedachtes over ons toekomstige huisje, en natuurlijk school. Dat probeer ik namelijk nog altijd op een voetstuk te houden, school voor alles. En tot nu toe lukt het me heel goed om de dingen van elkaar af te scheiden, wat heel erg prettig is ! Maar goed, om dit lange verhaal een samenvatting te geven, ik heb weer een boost energie om in The Dutch Notebook te steken en er wat van te maken om trots op te zijn!

xxxkelly.png

 

Comments

comments

2 comments for “Chitchatten

  1. april 13, 2016 at 4:24 pm

    Wat een leuke ideeën allemaal.. Ik ben erg benieuwd wat de uitkomst daarvan gaat zijn!! Liefs ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge