Chitchatten #10

ChitchattenEen week later… (hoor nu de stem uit Spongebob), eindelijk tijd om een update te geven en weer eens te chitchatten. Er is namelijk weer meer als genoeg gebeurd om over te chitchatten! De verbouwing, pokémons, ik klets jullie weer bij!

Laat ik maar met de deur in huis vallen, alhoewel, ik schuur hem liever, grondverf, en dan een laagje lak erop. Ja, dat is hoe ik op het moment over alles denk! Oplossingsgericht en doelgericht denken en ondertussen niet vergeten te ademhalen. Het is druk, onwijs druk, veel stress, maar uiteindelijk is het dat allemaal wel waard! Daarnaast heb ik mijn hand al 2 keer overbelast gehad, en is het overspannen worden niet ver weg. Maar met ademhalen komen we er wel !
 photo overbelast_zpsvsyuq3ji.jpg
In chitchatten #9 had ik het over dat we op jacht waren naar een stukadoor en dat het huis nogal zijn verborgen gebreken had. Niets is minder waar, ik ben namelijk trotse eigenaresse van (hopelijk dode) houtwormen, dus de houtenvloer in de woonkamer wordt gesloopt en dan leggen we er OSB platen in en dan laminaat. Je leest, ik wordt nog een heuze klusser, in woorden dan.

De stukadoor hebben we gevonden, en hij is ook al langs geweest! Het ziet er super uit, dus daar ben ik heel blij mee. Daar komt nu nog een nieuw plafond bij, maar de elektriciteit in de keuken is dan wel weer klaar. Verder hebben we ook al een plafond in onze slaapkamer zitten, dus die kunnen we af gaan werken. En dan hebben we de andere 2 kamers nog die wel al zijn gestukt door mijn schoonbroer. Dat ziet er ook top uit! En daar kunnen dus de plafonds in en dan mogen we texen.

 photo pokemon en verbouwen_zpspnhyshdd.jpg
Hier heerst de Pokémon hype nu ook! Ik ben niet mega verslaafd, daar heb ik de tijd ook niet voor haha. Maar ik vind het wel leuk om onderweg Pokémons te vangen. Niet om mee te vechten, maar gewoon om ze allemaal te verzamelen.

Mijn blog staat op het moment eigenlijk op een lager pitje, iets wat niet strookt met mijn gevoel, maar op het moment dat ik in bed lig heb ik geen behoefte meer aan mijn laptop. De komende tijd zal ik wel kleine dingen blijven delen, en chitchatten doe ik ook, maar de grotere artikelen gaan in mijn bewaarmapje voor later. Dan valt er in ieder geval wat te lezen als ik op stage ben of aan het verhuizen 😉

Zo en dat was eigenlijk wel wat ik allemaal te chitchatten had ! Het zijn weer genoeg woorden, wat allemaal op hetzelfde neer komt. Maar op het moment staat mijn leventje ook gewoon vooral in het teken van het huis en proberen ook te ontspannen. Hoe gaat het met jullie ? Genieten jullie ook van het weer? Chitchat lekker mee in de comments!

xxxkelly.png

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge