Chitchatten #11

Chitchatten
Het is vrijdagavond, de planning was om 2 slaapkamers in de voorstrijk te zetten en de keuken te texen. In plaats daarvan zit ik hier, op de bank, in alle rust met mijn laptopje. Even tijd om te chitchatten, even tijd om niks te doen, want vlammen doen we al genoeg! Laat ik jullie maar even bij chitchatten, want vergeten ben ik TDN niet..

How’s life ? Busy! We hebben het druk! De afgelopen 3 weken stonden vrijwel dagelijks in teken van het huis. Al was het even naar de bouwmarkt en weer terug. Kenneth zijn vakantie zit er ook op, dus vanaf volgende week ben ik weer de vrouw aan het roer. Niet erg, maar er komt veel bij kijken.

#day216 hello kitchen 😄 #366days #kitchen #ikea

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


We hebben als doel gezet om begin september over te zijn. Dat wil zeggen dat de komende 3 weken voor mij nog in het teken staan van verven, verven, verven, trap schuren, poetsen etc. Eigenlijk ben ik alleen maar bezig met het huis, en de agenda bij houden. Het voordeel is dat ik dan nog maar 3 kwartier hoef te reizen en ik veel meer tijd over houd voor mijzelf, en natuurlijk het huis ;). Want dat is dan nog niet 100% af, alleen de grove lijnen zijn klaar. Maar dat is prima !

#day218 this is how we do 💪 byebye carpet ! #366days #carpet #roadtohome #stairs

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Morgen, zaterdag, verhuizen we Mandy en mijn schoonbroer naar hun stekkie. Een pittig klusje, maar wel heel leuk! Pittig omdat we met zware dingen omhoog aan het gaan komen. En zondag gaan we wat leuks doen, we hebben nog geen idee wat, alleen dat we er lekker op uit gaan.


Misschien nog wel even geinig om te vertellen.. Afgelopen week moest ik naar een bouwmarkt. Ik reed de oprit af en hoorde gekraak en geschuur. Ik meende dat het de paneelgordijnen waren die ik nog achterin had liggen.. Na 2 keer had ik in de gaten wat het was.. Ik had de kentekenhouder inclusief kenteken van mijn schoonpaps gesloopt. Met de auto van Kenneth.. Godzijdank reageerden ze allebei heel luchtig, ik zelf en papa (want die was ook daar) waren lichtelijk geshockt. En meer met de gedachtegang van wat nu.. Maar schoonpaps stuurde mij de weg op, en heeft het voor niks nog kunnen laten maken. Eind goed al goed, maar ik kijk nog eens 3 keer extra als ik weg rij 😉

Oh en ik speel ook Pokémon Go! Misschien niet zo actief en fanatiek als de rest, maar ik vind het wel leuk om te doen haha. Tot nu toe heb ik zelfs 2 pikachu’s mogen vangen en ben ik in level 15 beland. Woep woep!

En dat was eigenlijk alles wat ik kwijt wilde. Het is dus nog even doorbikkelen voor we weer in rustig vaarwater terecht komen. Maar uiteindelijk is het dat allemaal waard. Alleen wil dit wel zeggen dat tot mijn grote ergernis, TDN even op een laag pitje staat. Niet dat ik niks schrijf nu, maar niet meer 3 keer in de week. Binnenkort weer, want daar kijk ik wel echt naar uit! En dan ga ik ook meer filmen! Hoe gaat het met jullie?

xxxkelly.png

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge