Chitchatten #12 Vakantie 2016

ChitchattenZo, een zonnige, warme avond en ik zit voor mijn laptop.. Stiekem voelt het toch een beetje onwennig om na een week of 3 weer te schrijven. Maar fijn is het wel! Lekker weer mijn gedachtes op papier kwijt kunnen en dingen delen die ik leuk vind. Laat ik jullie maar weer even bijpraten middels een chitchatten!

De zomervakantie van 2016 is voorbij gevlogen, dat is een ding wat zeker is! 8 weken ploeteren in huis. Was het het waard ? Ik denk het wel. Vanaf 3 september wonen we op ons eigen. Hoe het gaat bevallen ? Geen idee ! Maar ik denk dat het heerlijk zal zijn om een eigen plek te hebben. In ieder geval hou ik jullie op de hoogte middels het chitchatten 🙂

Ik schrijf dit namelijk al 2 weken eerder! Gewoon een update over hoe de vakantie is geweest! Hij was fijn, maar vakantie heb ik niet echt gehad haha. Gelukkig heb ik Kenneth voor zijn verjaardag een hotelovernachting cadeau gedaan, dus die gaan we ergens dit jaar nog innen !

verbouwenAls ik nu denk aan wat er allemaal is gebeurd vind ik stiekem dat ik het toch maar knap heb gedaan. 5 weken alles alleen geregeld, zelf keuzes gemaakt en zelf geklust. Thank god voor alle lieve mensen die ons hebben geholpen van begin tot eind ! Ik ben ze eeuwig dankbaar, en mezelf ben ik dankbaar dat ik ervoor heb gekozen om toch ook voor mensen te gaan die je wat moet betalen. Alle hulp van vrienden en familie is super geweldig, maar de mensen die je moet betalen daar kun je ook echt afspraken mee maken. Familie en vrienden wil je geen druk op leggen, die wil je niet haasten. Alhoewel sommige dat soms ook stiekem vergeten 😉

keuken
Anyhow voor iedereen die ons heeft geholpen, onwijs bedankt!!!! En voor alle lezers en lezeressen dank jullie wel voor het terugkomen op TDN ! Ik ben blij dat ik nu weer de rust heb gevonden om er wat aan te doen. De afgelopen 3 weken was ik lichtelijk overspannen, en daarom ook dat we de verhuizing hebben opgeschoven. Maar nu is het wel leuk om te zeggen 4 juli kregen we de sleutel en 4 september (kermis zondag) wonen we er! In 2 maanden tijd hebben we het gewoon voor elkaar gekregen om het woonklaar te hebben!! Af is het nog niet, maar we zijn wel op weg, en nu kan het lekker met de flow.

Om een lang verhaal maar even kort te houden, ik ben blij dat ik weer lekker kan schrijven! En ik ben blij dat we het meeste achter de rug hebben. Nu komt het spannende, en dat begint vandaag! Stage lopen voor een halfjaar bij een logistiek bedrijf en samenwonen met mijn mannetje. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat bevallen! Wil je dat volgen kun je het beste de facebookpagina checken! Daar zal ik middels foto’s delen hoe het was ! Morgen deel ik wat de bedoeling is voor TDN voor het komende halfjaar. Ik heb zoveel leuke dingen in petto, ben benieuwd of het me allemaal gaat lukken.

xxx

Comments

comments

2 comments for “Chitchatten #12 Vakantie 2016

  1. september 5, 2016 at 7:40 pm

    8 weken lang klussen is ook wel lang zeg. Jullie zijn vast blij dat jullie er nu heerlijk van kunnen genieten zeker? Geniet ervan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge