Chitchatten #13 Eerste week samenwonen

chitchatten 13We wonen al een week samen! Zelfs een paar dagen meer, en in die tijd heb ik weer heel veel geleerd en meegemaakt. Want ook mijn eerste week stage was afgelopen week. Het is in mijn hoofd zo druk dat ik het haast niet weggewerkt krijg, zelfs aan bloggen kom ik niet toe. Maar laten we weer even chitchatten!

De eerste week samenwonen is aan de ene kant heel goed bevallen! Ik vind het fijn dat ik niet meer hoef te denken of ik Kenneth wel of niet meer zie. En samen zijn is heel erg fijn ! Maar ik moet zeggen dat ik het aan de andere kant toch wel pittig vind. Vooral ’s morgens heb ik opstartproblemen, het alleen zijn, het idee weer naar stage te moeten, de dingen die ik in huis van mezelf nog moet doen en de dingen die ik graag zou willen doen. Alles spookt door mijn hoofd.

Op de een of andere manier zit het in mijn hoofd vast geroest dat het hier in huis zo schoon mogelijk moet zijn. De afwas gedaan, om de dag gestofzuigd, de wassen gedraaid, er is van alles waarvan ik denk dat moet nog. En daardoor kom ik in tijdnood met de dingen die ik graag zou willen doen. Sterker nog, ik kom er niet aan toe. Het is de eerste ochtend dat ik weer even van me af kan schrijven.

chitchatten-hello-freshKoken is wel erg leuk om te doen! De afwas die je overhoudt is weer minder, maar dat mag de pret niet drukken. Ik mocht als bloginsider meedoen aan de battle tussen Ohmyfoodnes en Pauline’s keuken! Erg leuk om te strijden en zo’n Hello Fresh box uit te proberen! Dat beviel erg goed! Mocht je op deze foto willen stemmen, klik hier!

Stage is ook behoorlijk zwaar.. Ik mag er niet teveel over zeggen, maar de 9 uur die ik draai zijn behoorlijk pittig. Vracht zoeken, ritten aanmaken, bellen met Spanje, Duitsland en Nederland, er passeert me iedere dag heel veel de revue. En dat kan ik ’s nachts weer niet van me afzetten, ik droom over cmr’s en exportdocumenten.

chitchatten-wildlands-emmenZaterdag zijn we naar Wildlands in Emmen geweest! Een geweldig mooie dierentuin! Daar komt binnenkort wat over online. Zaterdag hou ik een blogdag, van ’s morgens tot het einde van de middag als het aan mij ligt!

Ik geniet van het samen zijn, dat is heerlijk! Maar de druk die ik mezelf opleg inclusief de druk van stage zorgen voor een heel moe hoofd. Maar het komt goed, ik wil kijken dat ik in oktober een paar dagen vrij neem voor een lang weekend. Even weer tot rust komen. Maar voor nu hobbelen we door en zien we wel hoe en waar het schip strand! Alles komt goed! En nu ga ik gauw mijn schoenen aan doen en richting trein, tot volgende week qua chitchatten dan!

xxxkelly.png

psstt.. Ik schreef dit vanmorgen 😉 De SEO is nog niet opgelost, maar dat nemen we maar even voor lief 😉 Have a nice evening or day!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge