Chitchatten #2

chitchatten 2Tijd voor weer een nieuwe Chitchatten ! Ik ben weer druk in de weer geweest en er staan leuke dingen op de planning, dus tijd om weer gezellig bij te kletsen! Dit keer zit ik in een klaslokaal, het fijne aan bloggen, je kan het overal en wanneer je maar wil.

Volgende week dinsdag vertrekken we naar Engeland ! Onze laatste vakantie voor de komende tijd, dus daar ga ik dubbel van genieten. We willen weer naar Brighton en naar Bluewater, en voor de rest zien we wel waar we uitkomen. Canterbury, Marsgate en Ramsgate zijn ook nog plaatsjes waar ik graag naar toe zou willen.

Dit keer heb ik niet echt het shoppen voor ogen, meer het genieten van alles. Alhoewel er toch wel genoeg aan mijn vingers zal plakken, haha!

Ook met TDN ben ik weer druk in de weer geweest in mijn hoofd. Zo gaat er een serie komen: “Op weg naar ons huisje”, met het schrijven daarvan ga ik morgen beginnen. Ook wil ik een aantal terugkomende artikelen gaan schrijven, zoals een weekoverzichtje en eens in de zoveel tijd een overzicht van gemiste artikelen. Mijn doel is om vanaf volgende week te gaan beginnen met op vaste dagen artikelen, gewoon om te kijken of het toch lukt. Ik heb op het moment genoeg inspiratie die ik goed wil gaan verdelen. Mijn idee is om op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag vaste artikelen te laten komen en dan op Maandag of Vrijdag een weekoverzicht. Het is weer wat anders als wat de logische dagen om te schrijven.

Dus ik ben lekker druk bezig achter de schermen, en vanaf aankomende week gaan jullie het ook merken gelukkig! Ik heb zoveel zin om er wat van te maken, en nu heb ik gelukkig tijd ervoor! Wat gaan jullie morgen doen ?

xxxkelly.png

 

Comments

comments

2 comments for “Chitchatten #2

  1. april 26, 2016 at 5:18 pm

    Oh ga je nu weer naar Engeland, jij gelukzak hihi πŸ˜‰ Geniet er maar lekker van meis, kei leuk!
    Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Photo diary #70 vriendinnen-dates & garage-saleMy Profile

    • april 27, 2016 at 12:47 pm

      Jaa, dat wilde ik ook, dit jaar nog een keertje gaan πŸ™‚ Maar daarna gaan we ook niet meer weg voor de komende tijd, aangezien we dan al onze tijd en geld in het huisje gaan steken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge