Chitchatten #4

chitchattenTijd voor een nieuwe chitchatten ! Dit maal zit ik in het klaslokaal, omdat ik het gigantisch druk heb gehad de afgelopen paar dagen. Daardoor liep het vooruit schrijven, tot mijn grote frustratie, compleet in de knoei. Anyhow, er is genoeg gebeurd om even over te chitchatten, dus let’s go!

kenneth tekentAllereerst het allerbelangrijkste ! Dat is namelijk gisteren gebeurd. Kenneth heeft gisteren hele belangrijke papieren getekend. Het “voorlopig” koopcontract ! Nu is het dus duimen draaien dat de hypotheek volledig wordt goedgekeurd en dan mag hij het officiële gaan tekenen. Daarmee wil ik ook graag even duidelijk maken dat de reeks ‘Onderweg naar ons huisje’ een soort samenvatting is van wat we tot nu toe allemaal hebben meegemaakt. Ik kreeg namelijk vorige week een berichtje over dat je beter eerst kan kijken wat de hypotheek is voordat je gaat binnenkijken. Heel aardig, maar zo is het nou ook weer niet bedoeld 😉 !

Daarnaast heb ik weer een investering gedaan voor The Dutch Notebook! Ik heb namelijk het programma ‘Pinnacle studio 19 Ultimate‘ gekocht. Een programma waarmee ik video’s kan gaan bewerken, op een supergave manier. Ik heb er al een beetje mee kunnen knoeien, maar nog niet voldoende om te laten zien. Maar, je kunt dus weer filmpjes gaan verwachten van deze swedish chef ! Zo komt binnenkort dan de Engeland vlog, en ook ga ik de verbouwing filmen met voor en na. Dus genoeg in het verschiet !

menu inspiratieVerder ben ik nog op het idee gekomen om met jullie een keer in de week, of een keer in de 2 weken mijn avondeten met jullie te gaan delen. Waarom ? Voor inspiratie! Ik merk namelijk dat ik het leuk vind om te kijken wat andere op hun bord hebben gehad de afgelopen week. En aangezien ik een echte bourgondiër ben en gauw foto’s maak van eten, leek me dit wel erg leuk om te doen. Dus vanaf, ik denk, volgende week ga je een artikel verwachten met veel eten, om inspiratie op te doen voor jezelf. En handig voor mij, wanneer ik uit huis ben dat ik dan op ideeën kan komen om te koken.

En als laatste is het misschien wel handig om mede te delen dat het hier op TDN soms wat later is met artikelen. Ik heb namelijk nog maar 3,5 lesweek en leraren geven nogal veel gas om nog veel in onze hoofden te proppen. Met als gevolg dat ik overkookt thuis kom en nog maar weinig puf of tijd heb. Zo heb ik afgelopen week 2 presentaties gehad, moest ik vandaag een verslag inleveren en vrijdag de link naar een presentatie voor volgende week.

Dus ja, ik ben lekker druk in het hoofd en druk met school. Vandaar dat het allemaal wat trager loopt dan dat ik wil met TDN. Maar goed, alles voor de toekomst 🙂 Hoe gaat het met jullie ? Wat hebben jullie nog meegemaakt ?

xxxkelly.png

Comments

comments

2 comments for “Chitchatten #4

  1. mei 31, 2016 at 12:05 pm

    Kijk er naar uit om je Engeland vlog’s te kunnen bekijken. Zelf wil ik ooit ook eens een bewerkingsprogramma kopen. Dan kan ik toch een beetje oefenen en wie weet dan ook ooit eens gaan vloggen. Hopelijk komt het ook helemaal goed met de hypotheek
    FabianGijze onlangs geplaatst…Gesprekken van een schoonmaakster afluisteren (heden)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge