Chitchatten #5

chitchattenChitchatten nummer 5 alweer ! En eerlijk gezegd, ik kan er geen genoeg van krijgen! Mijn favoriete categorie artikelen bij anderen is wat ze hebben beleefd, en dat vind ik zelf ook het allerleukste om te delen! Dit maal een leuk restaurantje, een 2 uur durende busreis en nog wel meer..

#day154 a lovely dinner with the girls of our class 💕 #366days #dinner #tapas #greattime

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op

Chitchatten over eten kan ik als de beste ! En laat ik nou net gezellig uiteten zijn geweest met de meisjes uit mijn klas ! Op aanraden van een van de dames gingen we in Venray bij ’t Zusje uiteten. En dat was een heel goed idee. Het was zalig! Ik heb van alles gegeten, van cheeseburger tot meloen met ham en van quiche tot sjoom. En dat sjoom, daar ga ik later op terug komen, want buiten het feit dat ik er helemaal wild van ben, is het ook heel makkelijk na te maken! Maar dat binnenkort 🙂

Ook heb ik de afgelopen 2 weken mij ontzettend ellendig gevoeld. Ik heb last van hooikoorts, en dat was de afgelopen 2 weken heel heftig. De maandag nadat ik Zoo Veldhoven in the picture zette, hing ik aan de telefoon bij de huisarts. Een nieuwe soort tabletten zou de oplossing zijn. Maar dat bleek dinsdagavond niet het geval, een heftige hooikoortsaanval was mijn avondbesteding. Niezen, jeuk, brandende pijn, nee dat was niet fijn. Dus woensdag zat ik bij de huisarts. En nu heb ik een neusspray die vanaf morgen volledig moet werken. Ik schrijf dit op zaterdagavond, en ik merk een licht verschil, dus ik hoop dat ik vanaf woensdag weer lekker kan slapen en dingen ondernemen.

 photo kookpannen_zpsq7ip5teb.jpgEen leuk nieuwtje over het huis is trouwens dat de laatste papieren ingevuld en wel naar de notaris zijn. Dus binnenkort krijgen we hopelijk de definitieve afspraak voor de overdracht van de sleutels ! Heel spannend ! Ook heb ik nu eindelijk kookpannen, en wat een rust geeft dat! Het enige waar ik mij eigenlijk druk om maakte, die dingen zijn namelijk ontzettend duur. Maar ik vond deze 3 bij de Action, geschikt voor inductie en maar €25. Dat klinkt al veel beter en is goed om mee te beginnen. Onze ervaringen met de hypotheker kon je trouwens afgelopen week lezen!

Zoals jullie wellicht al weten woon ik vlakbij Roermond en studeer ik in Venlo. Een reis die met het openbaar vervoer ongeveer 1 uur en 10 minuten duurt. Nu hadden de tunnels laatst weer een storing en stond alles muur en muur vast op zowel de route van het ov als op de snelweg. Ik heb er welgeteld 2 uur over gedaan om thuis te komen.. En dat met honger en een papa die je eigenlijk zou komen halen. Maar hij meende dat ik nog wat liet weten, terwijl ik dacht dat hij om half 3 bij mij op school zou staan. Je begrijpt dat hij er niet stond en ik de bus van 3 uur moest nemen om thuis te komen. En dat allemaal op de verjaardag van mijn zusje. Het bezoek van opa en oma heb ik helaas moeten missen, maar gelukkig heb ik de rest wel nog kunnen zien. Wat een baalmoment !

tanja jadnanansingHet voorgaande was trouwens geweldig, samen met een aantal opleidingsgenootjes mocht ik het woord voeren voor mijn opleiding. Tanja Jadnanansing bezocht onze school om te kijken welke opleidingen er worden gegeven en daar valt Manager Transport en Logistiek ook onder. Het was weer ontzettend gaaf om een steentje bij te kunnen dragen hieraan. Ik ben namelijk ontzettend trots op wat ik doe en draag dat ook graag uit. En natuurlijk is het stiekem altijd leuk als ook de directeur je herkent 😉 Dat geeft stiekem toch even een boost, en het maakt duidelijk dat ik toch echt mijn eigen bedrijf aan het beginnen kom haha. Maar dat is ook de bedoeling. In ieder geval vind ik het geweldig om het woord te voeren voor mijn opleiding.

Daarop verder geborduurd, als jullie dit lezen is het nog maar 2,5 week tot aan de zomervakantie! De tijd vliegt! Een vakantie die voor mij in het teken gaat staan van klussen aan het huis, aan mijzelf, en aan mijn blog. Vakantiewerk heb ik afgezegd, want na deze vakantie begin ik aan een fulltime stage van een half jaar! Dus de tijd voor mezelf, het huis en de blog heb ik hard nodig. Kortom ik kijk er echt naar uit.

Zo en nu heb ik wel weer lang genoeg zitten chitchatten met jullie! Er is eigenlijk nog zoveel dat ik jullie wil vertellen.. Vrienden met een dochtertje van 8 maanden, die mij deed smelten en gelukkig niet in huilen uit barstte bij mij op schoot, maar met een plastic zakje zoet zat te spelen. En een gezellige barbecue bij een ander stel vrienden. Maar dan wordt het denk ik veel te lang! Hoe gaat het met jullie?

xxxkelly.png

psstt.. just so you know, je hebt nu welgeteld 823 woorden gelezen!

 

 

Comments

comments

1 comment for “Chitchatten #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge