Chitchatten #7

chitchattenAlweer een week voorbij, een week met een hoop drukte kan ik je vertellen. Soms raakte ik het overzicht heel even kwijt, of ik raakte oververhit. Tijd om jullie weer bij te chitchatten en voor mij weer overzicht te krijgen over wat er nou is gebeurd.

Ik raakte van de week even oververhit. Het was warm, ik had zoveel aan mijn hoofd, en toen ging mijn hoofd even op boem. Stage wat niet te regelen was, kosten die hoger uitkwamen dan gedacht, toetsen in de planning, een fiets die ik graag wil maar even het idee had dat het niet kon. Buiten de lichtflitsen en het gedonder buiten, ging het in mijn hoofd even net zo te keer. Maar nog maar een week, en dan gaat het even op rust.

donder en bliksem
Ik weet niet precies of ik het al verteld heb, maar volgend jaar start ik met een half jaar fulltime stage. En die stage moet natuurlijk wel geregeld worden. Ik kreeg weer een brief met een naam en nummer, en ging ermee aan de slag. Ik heb een week gewacht op een definitief telefoontje terug, tussendoor werd ik van het kastje naar de muur gestuurd als ik belde. Toen zag school gelukkig ook in dat dit niet werkte, en daarmee ik kreeg diezelfde dag nog een andere naam en nummer. Ik belde en een uur later zat ik bij ze op gesprek, compleet onvoorbereid, maar het ging goed! Ik ben aangenomen. En daarmee mag ik dan volgend jaar de transportplanning, opslagplanning en administratie gaan doen.

Voor het laatste jaar heb ik ook een adres klaar staan, maar het is nog afwachten of ik daar terug naar toe mag, omdat ik daar dit schooljaar ook stage heb gelopen. Hoe dan ook, eerst maar eens volgend jaar positief volbrengen! Ik kijk er naar uit!

De vakantieplanning is ook rond. Ik ga zelf klussen, bloggen en mee de vrachtwagen op. En als Kenneth ook vakantie heeft gaan we klussen en nog een paar daagjes erop uit. In eerste instantie zouden we nog een week naar Engeland gaan, maar dat wordt het toch maar niet. Wel gaan we wat dagjes uit doen en lekker rustig aan. Ook prima! Zolang we maar een eind vooruit komen met het huis ben ik gelukkig. Want als we daar wonen hoef ik nog maar 45 minuten te reizen naar stage i.p.v. anderhalf uur.

pointer grande wit                                                                       Bron: foto
Mijn spulletjes voor de fiets zijn ook allemaal verkocht ! En zo heb ik bijna de helft bij elkaar, de rest leg ik dus maar gewoon bij. Tenzij dat ik nog wat leuke dingetjes vind om te verkopen, maar daar ben ik nog over aan het dubben. Ik kan er wel mee wachten, maar zoals mijn ouders en Kenneth zeggen, dan komt hij er niet meer. Dus verstand op nul, ogen dicht, en maar hopen dat het goed komt.

En wat heb ik nog meer te chitchatten.. Eigenlijk niks, het merendeel is opgelost. Deze week wordt druk door de toetsweek, maar dan hebben we het 2e jaar alweer gehad. Yes! En dan komen er hele toffe dingen aan, maar dat vertel ik jullie volgende week!

Ik denk dat ik weer genoeg heb zitten chitchatten met jullie! Anders zitten jullie nog langer te kijken naar een lap tekst haha. Het zijn tenslotte al ongeveer 560 woorden geworden. En hoe ging het bij jullie buiten te keer afgelopen week ?

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge