Chitchatten #8

chitchattenEr is alweer een week voorbij en ook weer tijd om te chitchatten met jullie! Afgelopen week was druk, ik kreeg het bijna allemaal niet meer mee. Toetsweek, een nieuwe fiets, laatste ronde door het huis, allemaal spannend en leuk. Maar daardoor ook heel weinig energie om te schrijven, maar vanaf vandaag gaat het hier gewoon weer lekker draaien. Laat ik maar beginnen!

De toetsweek is naar mijn verbazing tot nu toe vrij goed verlopen. De cijfers lopen tussen de 5,5 en de 10. Een groot verschil, maar niet heel vreemd. De toets waarvoor ik een 5,5 scoorde werd heel zwaar nagekeken, je mocht maar 8 fouten maken. Ik ben nu nog aan het wachten op het cijfer voor wiskunde en als dat een voldoende is kan ik definitief zeggen “Vakantie!”. Dus nog even geduld.

vrachtwagenWoensdag ben ik weer eens een dagje mee geweest op de vrachtwagen. Dat was alweer even geleden, maar ik heb er weer van genoten. We begonnen in Dordrecht en daarna reden we via Rotterdam uiteindelijk weer terug. Hoe precies weet ik niet meer haha.

Donderdagmiddag was een belangrijk moment voor Kenneth en mij. Ik ging namelijk met mijn schoonouders de laatste ronde doen door het huis! Normaal doe je dat wanneer je de sleutel krijgt, maar doordat het erg druk is op het werk van Kenneth hebben we het zo opgelost. Ook prima! Alles was nog in orde, alleen hebben zich een aantal van die hooiwagens gesetteld. En daar ben ik dan weer niet zo gelukkig mee, dus dat moet ik nog even gaan oplossen.

#day184 most the people buy a car at my age, i bought my dreambike #366days #happy #bike #transportbike #pointer

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op

Op Instagram had ik het al gedeeld, maar ik heb mijn droomfiets ! Ik hoefde nog maar een beetje zelf bij te leggen om hem te kunnen betalen. Dus afgelopen vrijdag ging ik de fiets halen. Ik was te vroeg in het dorp, dus ging ik eerst even buurten bij opa en oma. Daar heb ik geluncht, oma geholpen met haar pc en nog een stuk vlaai gegeten. En daarna zette opa mij af bij de fietsenmaker en kwam oma daar naartoe gefietst. Ze hebben me geholpen, en toen we klaar waren bij de winkel is oma een heel stuk met mij op gefietst. Heel gezellig allemaal! Dank jullie wel opa en oma!

Afgelopen weekend hebben we het lekker rustig aan gedaan. We hebben de verzekeringen geregeld voor het huis en voor de rest hebben we bij mij thuis gezeten. Ook hebben we mijn schoonouders uitgezwaaid, die zijn voor 3 weken naar Engeland met de caravan. Dus ik ben nu daar, beetje proefdraaien hoe het is om samen te wonen haha. Alhoewel ik nu ook gewoon weer thuis ben, maar goed ik loop heen en weer. Net zo gemakkelijk!

chitchattenEn nu eigenlijk het allerbelangrijkste tot nu toe. WE’VE GOT THE KEYS!! Yes, gisterenavond heeft Kenneth getekend en nu mag het klussen dan eindelijk beginnen. Ik heb er mega veel zin in, alhoewel ik het toch ook behoorlijk spannend vind. Dat houdt wel in dat ik mijn tijd heel goed moet gaan verdelen, klussen, tijd voor mezelf en bloggen. Gelukkig dat ik eigenlijk zo goed als vakantie heb ! Mama kwam op een grappig feitje, gisteren was Onafhankelijkheidsdag in Amerika. En net dan krijgen wij de sleutel haha.

Zo ik heb weer genoeg zitten chitchatten! Op de een of andere manier krijg ik mijn chitchatten artikelen altijd wel voller dan gepland. Oeps, haha. Ik ga gauw verder met bloggen en video’s maken, zodat ik eind deze week klaar ben om vol op te gaan klussen! Hoe gaat het met jullie?

xxxkelly.png

 

 

Comments

comments

1 comment for “Chitchatten #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge